(FOTO) Nekoč je bila natakarica, danes pa top model: Spoznajte novo punco najboljšega nogometaša sveta

D.Ži
19.10.2022 09:41

Moral bi biti večer Karima Benzemaja, a so vse oči bile uprte v njegovo lepo Jordan Ozuna, ki je bila v elegantni opravi videti naravnost spektakularno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Francoski nogometaš Karim Benzema je na spektakularnem dogodku v Parizu osvojil zlato žogo, nagrado za najboljšega nogometaša na svetu, a mu je pozornost tekom večera uspešno kradla njegova prelepa izbranka Jordan Ozuna.

Profimedia

Čeprav naj bi to bil Karimov večer, ga je njegovi izbranki uspelo krepko zasenčiti, saj se mediji zdaj bolj ukvarjajo z njo kot z nagrajencem. 

Profimedia

Jordan je stara 32 let, danes je top model, nekoč pa je delala kot natakarica pri verigi Hooters v Las Vegasu. Trenutno ima pogodbe z več ameriškimi agencijami. Benzema je znan po tem, da svoje zasebno življenje zelo skriva pred radovedno javnostjo.  

Na svojem Instagram profilu je Jordan delila fotografijo, na kateri Karim drži zlato žogo, v opisu pa je zapisala: "Bravo, kapitan! Ta nagrada ni le rezultat tvojega letošnjega uspeha, ampak tudi stabilnosti, ki si jo dosegel v svoji karieri. Ne morem ti povedati, kako ponosna sem nate. Najlepša hvala, ker ste ga podpirali v tem čudovitem leto."

Mimogrede, Benzema je uradno še vedno poročen z manekenko Coro Gauthier, s katero ima otroka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta