(FOTO) Neprepoznavni! Zvezdniki serije Sedma nebesa so po dolgih letih skupaj pozirali, oboževalci brez besed

A.L.
20.03.2024 19:17

Njihovo druženje ni ostalo neopaženo, skupna fotografija je zaokrožila tudi na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mnogi ljubitelji serije so presenečeni nad videzom zvezdnikov.
Profimedia

Mnogi se gotovo spominjajo serije Sedma nebesa, ki je pred dvema desetletjema pred televizijske ekrane prikovala tudi Slovence. Marsikdo od glavnih zvezdnikov serije danes ni več v igralskih vodah, kljub temu pa so minuli vikend izkoristili za vnovično srečanje. Na dogodku 90s Con so se zbrali David Gallagher, Beverly Mitchell, Catherine HicksBarry Watson in Mackenzie Rosman. Njihovo druženje ni ostalo neopaženo, skupna fotografija je zaokrožila tudi na družbenih omrežjih.

Njihovo druženje ni ostalo neopaženo.
Profimedia

Mnogi ljubitelji serije so presenečeni nad videzom zvezdnikov, ki so se od časov snemanja močno spremenili. Posebno pozornost je požel danes 39-letni David Gallagher, ki je pokazal svoj nov videz, ki je daleč od tistega, kakršnega so ga oboževalci navajeni iz dni mladega Simona Camdena, ki ga je upodabljal v seriji.

Gallagher je na dogodku razkril, da se je od igralstva odmaknil in se posvetil vlogi očeta svoji šestletni hčerki. Danes se mnogim zdi neprepoznaven, daljše svetle lase je zamenjala pleša, pustil si je tudi dolgo brado.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta