(FOTO) Je John Cena na oskarjih res bil povsem gol? Nove fotografije iz zakulisja kažejo, kaj se je skrivalo za ovojnico

D.Ži
12.03.2024 12:24

Trenutek, ko je ves Hollywood zajel sapo. A zdaj je jasno, da so nas z najbolj kočljivo točko večera malce potegnili za nos.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
John Cena in Jimmy Kimmel. Trenutek, ko je oskarjevski oder spet doživel slečenega moškega.   
Profimedia

Oskarji so razdeljeni, družbena omrežja in portali pa še kar brenčijo od analiz, govoric in šal na račun najbolj udarnih nastopov v najbolj bleščeči hollywoodski noči. V zgodovino je šel trenutek, ko je John Cena, filmski igralec, bivši profesionalni rokoborec v ligi WWE in celo občasni reper, tik pred podelitvijo nagrade za kostumografske dosežke prišel na oder brez oblačil, mednožje pa si je zakrival le z veliko ovojnico. Po podelitvi je bilo slišati, da je strah, da bi izza ovojnice pokukal kak telesni del preveč, bil povsem odveč, saj Cena povsem gol vendarle ni bil.

Mošnjiček kožne barve je skrbel, da ne bi slučajno kaj "pokukalo" na plano.   
Profimedia

Na novih fotografijah iz zakulisja vidimo, da so zvezdnikove najintimnejše dele vendarle varno "skrili" v mošnjiček kožne barve, ovojnico pa so nanj pritrdili z "ježkom". Cena se je v zakulisju očitno zelo zabaval in ni bil videti prav zelo v zadregi, sploh po tem, ko je za svoj nastop in izklesano telo prejel glasen aplavz in veliko medijske pozornosti.

Cena je v zakulisju deloval zelo sproščeno.   
Profimedia

Kaj se je na odru sploh zgodilo? Voditelj slovesnosti, Jimmy Kimmel, je uvodoma povedal kratko zgodovino podelitve in omenil podelitev oskarjev leta 1974, ko je goli moški pritekel na oder. Kimmel se je pošalil: "Si predstavljate, da bi nocoj po odru tekal gol moški? Ali ne bi bila to norost?" Izza vogala odra je nato Cena pomolil glavo in povedal Kimmlu, da se noče "več ukvarjati z golim tipom". "To je eleganten dogodek. Iskreno, zdaj bi te moralo biti sram, ker si predlagal tako neokusno idejo," je potožil Cena. "Moško telo ni šala!" je dodal.

John Cena je burnega odziva gledalcev bil zelo vesel.   
Profimedia

Kimmel je predlagal, da bi se Cena v WWE lahko boril brez oblačil. "Stari, ne borim se gol," je rekel Cena. "Borim se v kratkih hlačah!"

Tudi pogled s strani je razkrival, da zvezdnik na odru v resnici ne stoji povsem gol.  
Profimedia

"To je hujše, kot biti gol!" je rekel Kimmel, občinstvo pa se je smejalo. V tistem trenutku je Cena, ki si je intimne dele zakril s preveliko kuverto, stopil na sredo odra. "Kostumi so tako pomembni. Morda celo najpomembnejši," je dejal ob podelitvi nagrade.

Prizor, ki je v urah po podelitvi preplavil družbena omrežja.   
Epa

S pomočjo Kimmla, ki je Ceno pozneje zavil v zaveso, tako da je bil manj razgaljen, so razglasili Holly Waddington za dobitnico oskarja za najboljšo kostumografijo v filmu Reveži. Legendarni oskarjevski trenutek je tako bil rojen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta