Lepe ženske in grdi impotentni moški: Zvezdnica razkrila, kaj se je dogajalo v razvpiti Playboyevi vili razvrata

D.Ži
20.03.2024 11:23

Jenny McCarthy je zelo od blizu doživela dogajanje na "dvorcu naslade", kjer so se premožni starejši zvezdniki sproščali v družbi mladih lepotic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jenny McCarthy se spominja kopice starejših moških v "vili razvrata". 
Profimedia

Manekenka in igralka Jenny McCarthy nima prav lepih spominov na zabave v razvpitem dvorcu Hugha Hefnerja, nekdanjega šefa imperija revije Playboy.

Jenny pravi, da je Playboyev dvorec bil pravo središče viagre. 
Profimedia

"Bilo je ... toliko seksa z odvratnimi zvezdniki. Bile so samo vroče ženske in grdi moški. Bili so zelo zelo stari. Pravo središče viagre," je dejala v oddaji Watch What Happens Live Andyja Cohena.

"Na vsakih 20 moških je bilo eno dekle. Tamkajšnji moški so bili kot v raju. Vendar so bili med njimi tudi starejši od 70 let," je dodala. Pravi, da so se dekleta lovila po graščini in iskala takrat poročenega Hefa.

Naveza s Hefnerjem ji je karierno sicer zelo koristila.  
Profimedia

Leta 2021 so jo prosili za sodelovanje v dokumentarcu The Secrets of Playboy, a jih je zavrnila, ker pravi, da ni imela enakih izkušenj kot druga dekleta.

Jenny McCarthy smo kasneje videli v več lahkotnejših filmih. 
Profimedia

Jenny je bila model za Playboy in to ji je prineslo velik uspeh, dobila je celo oddajo na MTV. Kasneje je postala igralka in igrala v serijah, kot sta Dva moža in pol, in filmih, med drugim v Kriku, napisala je tudi več knjig.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta