(FOTO) Atraktivna in mladostna mati nogometaša Hajduka šokirala javnost: "Izgledaš starejši od svoje mame!"

D.Ži
03.10.2024 11:01

Ni ga junaka, ki bi uganil, da je Blerta Dajaku že babica. Redno jo zamenjujejo s snaho.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leon Dajaku je iz svoje mladostne mame marca naredil babico.
Profimedia

Mati nogometaša Hajduka Leona Dajakuja je oboževalce pustila v nejeveri, potem ko so jo zamenjali za njegovo partnerko. Znani angleški tabloid The Sun je novico predstavil kot: "Nekdanji prvak Bundeslige in zvezdnik Sunderlanda Leon Dajaku se je pojavil poleg svoje mame Blerte, ki je začudila oboževalce, potem ko so jo zamenjali za njegovo ženo Leonie."

Dajaku je eden od Blertinih treh sinov.
Profimedia

Blerta Dajaku je morda videti, kot da je v svojih 20-ih, vendar je dejansko v svojih 40-ih in je pred kratkim postala babica, potem ko sta se Dajaku in njegova čedna partnerica Leonie June marca razveselila deklice Nave.

Kosovska Albanka dela kot kozmetičarka, na Instagramu pa ji sledi 22.000 ljudi. The Sun še piše, da je Blerta na Hrvaškem, kjer njen sin igra kot napadalec splitskega Hajduka, pridobila status zvezdnice.

Babica Blerta na svojem Instagram profilu pogosto deli delčke svojega jet-setovskega življenjskega sloga. Glamurozne destinacije, ki jih je v zadnjem času obiskala, so Dubaj, Maldivi, Pariz in seveda Sunderland.

V odzivu na družbenih omrežjih je nek oboževalec zapisal: "To je njegova mama, ne njegova žena?" Drugi pa je dodal: "Brat izgleda starejši od svoje mame." 

Dajaku je eden od Blertinih treh sinov. Rojen je bil v Nemčiji in je leta 2020 z Bayernom po dveh nastopih za ta klub osvojil Bundesligo. Dajaku se je leta 2021 Sunderlandu pridružil kot posojen igralec iz Union Berlina, nato pa si je naslednje leto zagotovil trajni prestop. Sezono je nato preživel na posoji pri klubu FC St. Gallen, preden je bil leta 2023 prodan Hajduku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta