Žena nogometnega zvezdnika, obtoženega posilstva, končno prekinila molk in vse skupaj označila za sramoto

D.Ži
30.03.2023 12:34

Hiba Abouk trdi, da je njen zakon razpadel že mnogo prej, preden je ženska njenega bivšega partnerja obtožila spolnega nasilja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Achraf Hakimi in Hiba Abouk maja 2022, ko se je še zdelo, da je vse v redu. 
Profimedia

Hiba Abouk, žena PSG-jevega nogometaša Achrafa Hakimija, je končno spregovorila o obtožbah o posilstvu in njuni ločitvi. Hakimija je namreč mlajša ženska obtožila spolnega napada, sledila je novica, da se Hiba in nogometaš ločujeta.

Razšla sta se pred obtožbami o posilstvu

Hiba trdi, da sta bila s Hakimijem ločena že več tednov, preden so prišle v javnost obtožbe proti njemu. "Resnica je taka, da sva se z očetom mojih otrok pred časom po dolgem premisleku odločila, da končava razmerje, veliko pred dogodki, v katere sem bila medijsko vpletena, a se jih sploh nisem zavedala," je dejala za španski El Pais.

Obtožbe o posilstvu je označila za "sramotne"

"Potem ko sva sprejela odločitev, da se uradno ločiva in prenehava živeti skupaj, med čakanjem na ločitveni postopek nisem niti slutila, da se bom poleg soočanja z običajno bolečino, ki jo prinaša ločitev zaradi neuspelega družinskega projekta, ki sem mu posvetila telo in dušo, morala soočiti še s to sramoto," je dodala.

"Vedno bom na strani žrtev"

Abouk je že od začetka svoje igralske kariere aktivistka za človekove pravice in begunce. "Samoumevno je, da sem v življenju vedno bila in vedno bom na strani žrtev. Zato lahko glede na resnost obtožb le verjamem v dobro delo pravosodja," je dejala.

36-letnica je Hakimija obtožila posilstva. Medtem ko je bila Hiba z otrokoma v Dubaju, naj bi Hakimi žensko povabil k sebi domov, potem ko sta si nekaj časa dopisovala na Instagramu.

Profimedia

"V njegovem domu so stvari ušle izpod nadzora. Poljubljal me je na usta, mi slekel oblačila s prsi, čeprav sem rekla, da tega nočem. Dotikal se je moje nožnice, čeprav tega nisem želela," je zapisano v zapisniku pričanja žrtve. Francoski mediji poročajo, da naj bi ji uspelo odriniti nogometaša s sebe in poklicati enega od svojih prijateljev, naj pride ponjo. Hakimi obtožbe zavrača. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta