(FOTO) Postavna bivša hrvaška predsednica romala v Međugorje, a ljudje so opazili nekaj povsem drugega ...

D.Ži
02.02.2023 11:29

Kolinda Grabar-Kitarović je molila za domovino, sledilci pa niso opazili, v kako izjemni formi je.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović se je na svojem Facebook profilu pohvalila, da se trenutno nahaja na potovanju po Hercegovini.

"Romanje h Gospe v Međugorje, z molitvijo za družino, prijatelje in domovino! Čudovit vikend s prijatelji v prelepi BiH", je zapisala in delila serijo fotografij, na katerih je s svojim videzom oboževalce zelo navdušila.

"Lepa! Kot punčka", "Ženska za vse čase!", "Izgledaš popolna", "Lepotica naša", "Kot bi bila v dvajsetih", so le nekateri izmed številnih komplimentov, ki se kar vrstijo v komentarjih pod objavo.

Bivša predsednica je na fotografijah oblečena sproščeno, precej mladostno in moderno, kar se močno razlikuje od njenega sloga v času predsedniškega mandata, ko je nosila predvsem poslovne kostime in obleke.

Poleg novega sloga Grabar-Kitarović zadnje čase veliko pozornosti priteguje tudi s svojo vitko postavo in mladostnim videzom, bila pa je tudi ena najbolj opaženih gostij svetovnega prvenstva v Katarju.

Nekdanja predsednica je za hrvaško izbrano vrsto srčno navijala v vpadljivih opravah, med katerimi je najbolj izstopala narodna noša, pa tudi elegantna bela obleka, ki jo je nosila v polfinalu, ter bluza znamke Louis Vuitton z rdeče-belimi kvadratki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta