(FOTO) Priljubljena slovenska igralka odprla svoje srce in razkrila, da se je odločila za življenje v celibatu

A.L.
13.10.2024 07:39

"Ne bom rekla, da snubcev ni, seveda so, saj sem dama, vredna greha," pravi igralka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena igralka Ana Maria Mitić je pred leti naslovnice polnila z novico o ločitvi, kasneje pa s povsem svežim videzom, ki je bil posledica izgubljenih kilogramov. Tokrat je 39-letnica spregovorila o ljubezenskem življenju, s svojim razmišljanjem pa marsikoga presenetila.

"Klavir je moja prva ljubezen in trenutno tudi moja edina. Odločila sem se za celibat in v njem uživam. Na začetku me je sicer malo stiskalo, da bom svoja najboljša leta posvečala zgolj sama sebi, ko pa je vendar tako lepo vstopati v odnose, v katere vedno znova vstopam zelo iskreno, skorajda preveč naivno. A sem se nato odločila za to inverzijo, kar se je izkazalo za zelo dobro potezo, saj je ustvarjalnost narasla, fokus imam samo na sebi pa seveda na sinu Levu, ki vedno poskrbi za dolžnosti in za akcijo, tako da mi nič ne manjka. Ne bom rekla, da snubcev ni, seveda so, saj sem dama, vredna greha," je po poročanju portala Njena.si povedala igralka.

Še ena ljubezen, ki ji, kot pravi, namenja premalo svojega časa, je fitnes. Četudi ima karto za takšnega, ki je odprt 24 ur na dan, ji pogosto ne uspe opraviti vadbe, je iskrena. "Šef je vedno zelo vesel, kadar pridem, ker tako redko pridem. Se pa po njem veliko bolje počutim. Leta so že tudi tukaj. Dame moramo ohranjati mišično maso. Treba je imeti tudi čvrst hrbet in voljna stegna, da se lahko lepo usedem za klavir," je še dodala Ana Maria.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta