Premagala so jo čustva: Hajdi Korošec spregovorila o svojem zakonu z 10 let mlajšim moškim in se zjokala

D.Ži
11.10.2024 09:33

Nekdanja glasbena zvezdnica, danes pa podjetnica in vplivnica ta teden kuha v priljubljenem kuharskem šovu. Med pripravo italijanske večerje se je razgovorila tudi o svojem zakonskem življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Urban Jazbinšek in Hajdi Korošec sta skupaj srečna že več kot desetletje. 
Profimedia

Hajdi Korošec Jazbinšek je ženska mnogih obveznosti, ta teden pa je svojemu urniku dodala še eno zelo zabavno. Kuha namreč v oddaji Riba, raca, rak na Planet TV, kjer je Oriani Girotto, Blažki Müller, Anabel in (rahlo zdolgočasenemu) Gašperju Bregantu pripravila italijansko večerjo, kar je nekoliko zmedlo Oriano, ki je imela podobne načrte.

Gledalci pa smo med kuhanjem lahko videli tudi zelo čustven trenutek, ko se je nekdaj največja slovenska otroška glasbena zvezdnica razgovorila o svojem možu Urbanu Jazbinšku. Povsem jasno je, da ji zakon zelo veliko pomeni, saj so jo med pripovedovanjem o tem, kako sta se spoznala, oblile solze. 

"Urban je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Ker je bilo prej kar nekaj takšnih in drugačnih zgodb. Nič kaj takšnega, ampak jaz sem nad ljubeznijo nekako obupala. Ko se je zgodilo, da bom sama in da nočem nobenega več, je prišel pa Urban. Padel je z nebes in res je princ na belem konju," je povedala in razkrila, da je Urban nekoč v sobi imel njen poster in govoril, da se bo z njo poročil. Mama mu ni verjela, a zgodilo se je prav to. 

"Z Urbanom res prvič v življenju čutim tisto stabilnost. Zanimivo je, da nekaj takega doživljam z deset let mlajšim moškim, ker sem mislila, da rabim starejšega moškega, da bo ta občutek boljši. En drugemu dajeva in en drugega rabiva, ker sva popolnoma resnična svetova in to je res, da se nasprotja privlačijo," je povedala Hajdi in nato svoje goste navdušila z večerjo. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta