(FOTO) Sin ima nenavadno ime: Eden najbolj postavnih mariborskih nogometašev presenetil z novico, da je postal očka

A.L.
06.05.2024 15:11

Novopečena starša sta nedavno spregovorila tudi za revijo Suzy in v pogovoru izjemoma povedala nekaj več podrobnosti o svojem razmerju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolgoletni slovenski nogometni reprezentant Rene Krhin in njegova partnerka, mednarodno uspešna manekenka Pia Bernjak, sta te dni presenetila z veselo novico. Kot je nogometaš razkril na svojem Instagramu, se je par konec aprila razveselil prvorojenca, ki sta ga poimenovala Romeo. Nad novico so navdušeni tudi sledilci, ki so ju zasuli s čestitkami in spodbudnimi besedami.

Novopečena starša sta nedavno spregovorila tudi za revijo Suzy in v pogovoru izjemoma povedala nekaj več podrobnosti o svojem razmerju. 33-letniku se je v zadnjem letu zgodilo veliko lepih stvari. "Zaljubiš se, si urediš gnezdo in čakaš na prvorojenca. Sliši se pravljično, čeprav do nedavnega nisem verjel, da je mogoče občutiti takšno srečo. Življenje je nepredvidljiv labirint, in če greš skozenj v dvoje, ni strahu, da bi se izgubil," je dejal za Suzy.

Zadnje mesece pa je Krhin, ki je svojo nogometno kariero zaključil leta 2022, opisal kot pravljične. "Kupujeva, sestavljava, bereva, skratka sva v nizkem startu za novo poglavje."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta