(FOTO) Slavna manekanka brez oblačil pozirala z otrokom: Dojke mi visijo skoraj do bokov in imam strije, a briga me

D.Ži
18.04.2023 11:06

Nekoč je korakala po najpomembnejših modnih brveh na svetu, danes pa poskuša življenje živeti brez filtra družbenih omrežij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Chrissy Teigen po boleči izgubi otroka danes na polno uživa v materinstvu. 
Profimedia

Chrissy Teigen je pokazala svoje poporodno telo, tako da je gola pozirala v kopalni kadi s hčerko Esti Maxine, ki se je rodila pred tremi meseci.

"Dojke mi visijo skoraj do bokov, in imam temno vijolične brazgotine za vse življenje ... Ampak ti si preveč popolna, da bi mi bilo mar za karkoli od tega," je zapisala ob fotografiji, na kateri se smehlja svoji hčerki.

V 24 urah je njena objava zbrala več kot milijon in pol všečkov ter številne pohvale v komentarjih. "Hvala, ker ste bili dovolj pogumni (čeprav pogum ni potreben), da ste objavili svoje prave fotografije. Prihaja do izmaličenosti, ker je vse urejeno in filtrirano. Tako smo videti ljudje, ko snamemo lažno tančico. V tem je lepota resničnosti. In v žrtvovanju, da bi ustvarili te čudovite male ljudi. Naša telesa so bila ustvarjena, da v njih živimo," v komentarjih sporočajo njeni sledilci.

"Ko sem bila noseča s svojim prvim otrokom, mi je starejši gospod rekel, da sem lepa in da strije niso nič drugega kot znamenje lepote tega, da sem nekomu dala življenje. In naj se jih ne sramujem, ampak naj bom ponosna nanje. Tega ne bom nikoli pozabila," je dejala manekenka. 

Chrissy Teigen pogosto na spletu objavlja zelo intimne posnetke in govori o tem, kako so stvari videti brez filtrov družbenih omrežij. Ko je leta 2020 v petem mesecu nosečnosti izgubila otroka, je objavila srce parajočo fotografije iz bolnišnice, da bi ženskam po vsem svetu pokazala, da v takih situacijah niso same.

Nekdanja manekenka in njen mož, pevec John Legend, imata ob Esti še hčerko Luno in sina Milesa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta