(FOTO) Ste vedeli, da ima Branko Đurić tako čednega sina? Dobil ga je, še preden se je zaljubil v Tanjo Ribič

D.Ži
24.11.2023 11:20

O tem, da je naš mednarodno uspešen režiser in igralec trenutno srečen s Tanjo, Zalo in Elo, vemo kar veliko. Precej manj pa vemo o njegovem zakonu izpred več kot treh desetletij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Branko Đurić Đuro je na svoje tri čedne in ambiciozne otroke zagotovo zelo ponosen. 
Vld Rotar

Čeprav režiser in igralec Branko Đurić - Đuro v javnosti redko govori o svojem zasebnem življenju, ni skrivnost, da je že leta poročen z igralko Tanjo Ribič, s katero ima dve hčeri, ki ju prav tako dobro poznamo, še najbolj Zalo, ki je skozi leta zgradila uspešna pevsko, vse bolj pa tudi igralsko kariero. 

Manj ljudi pa ve, da je Đuro pred Tanjo bil poročen z Neveno Đurić, s katero ima sina Filipa, ki je danes star 31 let. Že kot deček je pokazal zanimanje za igro, pri rosnih 11 letih je oddelal svojo prvo vlogo v slovenskem filmu Na planincah. A zdi se, da ga igralstvo ni povsem zasvojilo, bolj ga je pritegnila fotografija. 

Je tudi nadarjen tekstopisec, tako je pred kratkim napisal besedilo za pesem "Kul je" za pevko Majo Šebenik Sheby, sodeč po objavah na družbenih omrežjih je ona tudi njegova punca, piše hrvaški Dnevnik.

Filip je odraščal v Sarajevu z mamo, zdaj pa živi v Ljubljani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta