(FOTO) Težavam na kraljevem dvoru ni videti konca: Princesin sin poziral na pol gol, v rokah ima pištolo

A.L.
27.08.2024 10:13

Najprej nasilje, zdaj pa še sporna fotografija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prah okoli sina norveške princese Mette-Marit, Mariusa Borga Høibyja, se ne poleže. V začetku meseca je končal v priporu, potem ko ga je policistom prijavila 20-letnica, ki je trdila, da jo je Marius psihično in fizično napadel, hospitalizirana pa naj bi bila tudi zaradi pretresa možganov.

EPA

Zdaj je na spletu zaokrožila fotografija 27-letnika, na kateri gol do pasu pozira s pištolo in pijačo v rokah, za hlače pa si je zataknil šop bankovcev.

Marius je sin Mette-Marit iz njenega prvega zakona, bodoči kralj, princ Haakon, pa je njegov očim. Po prijavi nasilnega obnašanja v nočnih urah v stanovanju v Oslu je 27-letnik končal v priporu, naslednji dan pa so ga od tam že izpustili.

Vse kaže, da se nasilje v začetku avgusta ni zgodilo prvič. Po dogodku z 20-letnico se je oglasilo tudi njegovo bivše dekle, nekdanji Playboyev model Juliane Snekkestad. Izjavila je, da je tudi njo psihično in fizično zlorabljal v času, ko sta bila v zvezi. "Psihično nasilje je bilo zame najbolj brutalno. Tega ne govorim, ker bi želela pomilovanje ali da bi se pozornost preusmerila name. Opozarjam, da se je to že dogajalo, treba ga je ustaviti," je zapisala na družbenem omrežju.

Mette-Marit in Marius Borg Høiby leta 2012.
Reuters

Po napadu na 20-letnico se je oglasil tudi Marius, ki je preko odvetnika sporočil, da se bori z odvisnostjo in da ima več duševnih motenj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta