(FOTO) Tina Gorenjak na rojstni dan izgubila ljubo osebo

A.L.
10.07.2024 10:24

Ta teden je praznovala tudi 52. rojstni dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Za Tino Gorenjak je težko obdobje, ki se ga bo spominjala z grenkim priokusom. Igralka je zbolela za rakom na dojki, kljub težki bitki pa je, kot je zanjo vselej značilno, na vse skupaj gledala zelo optimistično. Ta teden je praznovala tudi 52. rojstni dan. Kot je sporočila sledilcem na Instagramu, je v svoje novo leto vstopila z novo energijo, novim veseljem, novimi prepričanji in novo vizijo. "In tudi z novimi laski, ki jih zdaj ponosno razkazujem soncu in vetru, ter novim oprsjem."

"Hvaležna, vesela in optimistična," je med drugim še zapisala Tina in dodala, da je prav na ta dan umrla tudi njej draga in ljuba oseba. "Gospa je sicer imela častitljivih 92 let, a jo bomo zelo pogrešali. Več kot opomnik za moj rojstni dan, da čas hiti in da ni časa za slabo voljo, bedaste malenkosti, 'sekirancijo' in podobne nepomembnosti. Vsem vam in sebi želim, da zajemamo življenje s polno žlico, navdušenjem nad vsem lepim in dobrim, ki nas obdaja. Zdravja, veselja, zadovoljstva in ljubezni zvrhan koš," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta