(FOTO) Tragedija v družini Mariah Carey: Mama in sestra sta umrli na isti dan, z obema je imela težaven odnos

D.Ži
28.08.2024 08:05

Alison Carey je večkrat bila na zdravljenju odvisnosti od drog, bila je HIV pozitivna in slavno sestro večkrat javno prosila za pomoč, precej odtujen odnos je pevka imela tudi z mamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariah Carey je imela z obema zelo zapleten odnos.
Profimedia

Umrli sta mati in sestra pevke Mariah Carey. Zvezdnica je potrdila, da sta njena mama Patricia (87) in sestra Alison (63) umrli čez vikend, na isti dan. "Zlomljena sem, ker sem prejšnji konec tedna izgubila mamo. Na žalost je po tragičnem spletu dogodkov na isti dan življenje izgubila tudi moja sestra," je Carey povedala za revijo People. "Cenim podporo vseh, ljubezen in spoštovanje zasebnosti v tem težkem času," je dodala.

Vzrok smrti Patricie in Alison še ni znan.

Mariah je že večkrat povedala, da je ljubezen do glasbe podedovala po mami.  
Profimedia

Patricia je bila poročena z Alfredom Royem Careyjem, od katerega se je ločila, ko je bila Mariah stara tri leta. Umrl je leta 2002 v starosti 72 let. Patricia in Roy sta imela poleg Mariah in Alison tudi sina Morgana.

Tudi Patricia je imela rada glasbo. Bila je operna pevka in učiteljica petja, Mariah pa je pogosto poudarjala, da je talent podedovala po materi. Vendar je nekoč izjavila tudi, da je njun odnos zapleten.

Utrinek iz družinskega albuma. Mala Mariah in mama Patricia Carey. 
Profimedia

"Najino razmerje je bodeča žica ponosa, bolečine, sramu, hvaležnosti, ljubosumja, občudovanja in razočaranja. Zapletena ljubezen. Toda mama mi je dala najboljše, kar je lahko," je zapisala Carey v svojih spominih The Meaning leta 2020.

Alison Carey je slavno sestro javno prosila za denarno pomoč, ni pa znano, ali se je ta tudi odzvala. 
Profimedia

Mariah in njena sestra že vrsto let nista bili v dobrih odnosih. Alison je bila na zdravljenju odvisnosti od drog, bila je HIV pozitivna in je sestro večkrat javno prosila za pomoč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta