(FOTO) Teh fotografij zvezdnica zagotovo noče videti: Kaj počne Ben Affleck, medtem ko J.Lo vlaga zahtevek za ločitev?

D.Ži
21.08.2024 09:31

Jennifer Lopez je tudi uradno sprožila postopek, ki bo končal njun zakon, Ben pa te dni uživa v očarljivi družbi svoje bivše žene Jennifer Garner.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ben Affleck ne deluje prav zelo v stresu.  
Profimedia

Po mesecih govoric se je zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka tudi uradno končal. Po dokumentih, ki jih je pridobil BBC, je igralka in pevka v torek vložila zahtevo za ločitev na višjem sodišču okrožja Los Angeles.

Dokumenti kažejo, da je ob poroki zakonsko spremenila priimek v Affleck, v zahtevku za ločitev pa ni navedla podrobnosti o predporočni pogodbi. Dokument tudi navaja, da mora par deliti finančne informacije, vključno s trenutnimi prihodki, stroški, premoženjem in dolgovi.

Da je vsega konec, je postalo jasno, ko se Ben ni udeležil velike zabave, ki jo je ob svojem rojstnem dnevu gostila Jennifer Lopez.  
Profimedia

V dokumentu je še zapisano, da sta oba pooblaščena za razkritje kakršnih koli sprememb v svojih financah, "dokler ne bo dosežen končni dogovor o vseh finančnih zadevah". Lopez ima 60 dni časa, da predloži svoje finančne dokumente, Affleck pa bo imel nato 60 dni časa, da stori enako.

Tuji mediji so skušali vzpostaviti stik z igralcema, a se še nista odzvala. Par se je julija 2022 poročil v Las Vegasu, mesec kasneje pa sta imela veliko slovesnost.

Medtem ko je J.Lo vlagala ločitvene papirje, je bil Ben v družbi svoje bivše žene Jennifer Garner, s katero je zaradi hčerke pogosto v stikih.
Profimedia

No, so pa paparaci po dolgem času medtem opazili vsaj njega. Zdelo se je, da je Ben Affleck dobre volje, ko se je v torek zjutraj vrnil v Los Angeles z bivšo ženo Jennifer Garner na dan druge obletnice zakona z bodočo bivšo ženo Jennifer Lopez, le nekaj ur preden je ta vložila zahtevo za ločitev.

52-letnega igralca so opazili, ko se je vračal na Zahodno obalo, potem ko je hčerko Violet odpeljal na kolidž v Connecticut.

Z Jennifer Garner ostajata povezana tudi glede vzgoje hčerke. 
Profimedia

Poleg Garner, od katere se je ločil leta 2018 po 13 letih zakona, je zvezdnika ob izstopu iz zasebnega letala spremljal njun srednji otrok Fin. Dobitnika oskarja so fotografirali tudi, ko je Garner peljal na sprednjem sedežu svojega črnega BMW-ja, zapuščala sta letališče. Ne zdi se, da bi zaradi ločitve od vse manj priljubljene latinozvezdnice kaj posebej trpel. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta