Glasbena scena žaluje: Pevcu priljubljene skupine je počila aorta

D.Ži
18.05.2022 10:27

Mnogo prezgodaj se je poslovil pevec skupine, ki je nanizala kar nekaj uspešnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Svojci, glasbeni kolegi in oboževalci žalujejo. Odšel je mnogo prezgodaj. V 56. letu je po krajši bolezni umrl pevec in nekdanji frontman skupine Divlji kesten Igor Starović. Žalostno novico je potrdila njegova družina, o smrti poročajo mediji širom nekdanje skupne države. 

Starović naj bi umrl v bolnišnici po nizu zdravstvenih zapletov. Kot piše portal nova.rs, naj bi mu počila aorta. Kar nekaj časa naj bi se bil boril z zdravstvenimi težavami, vmes je kazalo, da bo okreval, a se je pevčevo stanje nato naglo poslabšalo.

V skupini Divlji kesten je ustvarjal desetletje. Bil je pevec, skladatelj in aranžer glasbe. Gre za srbsko skupino, ki je nastala leta 1992 in kmalu dosegla popularnost na širšem območju.

 Izdali so pet albumov in ustvarili kar nekaj uspešnic, med njimi Suze krijem, same teku, Ti si moja muzika, Kristina, Zorane, Zorane, Nataša in Gori, gori, srce moje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta