Gordon Ramsay je objavil ceno svojega silvestrskega menija. In nekaterim je postalo slabo ...

D.Ži
11.11.2022 09:22

Eden najbolj znanih kuharjev na svetu bo goste na najdaljšo noč v letu razvajal z jastogom, a privoščila si ga bo lahko le peščica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanski kuharski zvezdnik Gordon Ramsay je objavil silvestrski jedilnik ene od svojih restavracij v Londonu.

V restavraciji Gordon Ramsay, ki ima kar tri Michelinove zvezdice, stane novoletna večerja 400 funtov na osebo (približno 458 evrov), v ceno pa pijača ni vključena. Na jedilniku bodo specialiteta, imenovana "Račji ​​čaj, jastog, drobnjak in telečje pecivo".

Profimedia

Če bo kdo od obiskovalcev želel svoji večerji dodati vino, ga bo to stalo dodatnih 275 funtov (približno 315 evrov). Torej, ko vse skupaj preračunamo, bo cena novoletne večerje v restavraciji slovitega kuharja znašala 675 funtov na osebo (približno 773 evrov).

Profimedia

Nekateri bodo morda silvestrovali v še eni od restavracij Gordona Ramsayja, Pétrus, piše Mirror. Tam bo kuhar za obrok zaračunal 300 funtov (približno 343 evre) na osebo. Na meniju bodo jedi, kot so dimljena jegulja, krompirjeva solata in pečen golob. Ista restavracija bo odprta tudi za božič, ko bo cena obroka za eno osebo 275 funtov (2350 kun).

Profimedia

Lani je kuhar za večerjo v svoji restavraciji Gordon Ramsay zaračunal 320 funtov (približno 366 evrov) na osebo. Pijača ni bila vključena v ceno. Takrat je bil deležen kritik obiskovalcev zaradi po njihovem mnenju previsoke cene.

Lani je sprožil komentarje na družbenih omrežjih, potem ko je objavil, da bo v svoji restavraciji River Ramsay zaračunal 35 evrov za ribo in krompirček, kar je mnoge razjezilo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta