Jani Muhič se je vrnil pred kamere in ugotovil, da nekateri sploh niso opazili, da ga dva meseca ni bilo

D.Ži
04.10.2023 09:55

Se vam je zadnje tedne zdelo, da v informativni oddaji 24ur nekdo manjka? Občutek vas ni varal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra Kerčmar in Jani Muhič sta spet z ramo ob rami. 
Arhiv Pop Tv

Gledalce informativne oddaje 24ur na Pop TV je te dni razveselila vrnitev Janija Muhiča, ki ga pred kamero ni bilo dobra dva meseca. Morda se vam zdi, da je bil odsoten manj, ker se je vmes ob izgubi dragega kolega na kratko vrnil pred kamere. Zakaj točno Muhiča ni bilo, televizijci ne razkrivajo, znano pa je, da je šlo za bolniško odsotnost, do katere je očitno prišlo nepričakovano. Vmes ga je zamenjal simpatični Žiga Bonča, ki se je v voditeljski vlogi, tudi zaradi izkušenj iz preteklosti, odlično znašel.

Jani Muhič se je pred kamere na kratko vrnil v dneh, ki so bili za njegovo medijski hišo in gledlace zelo žalostni. 
Pop Tv

Muhič se je za voditeljski pult na kratko vrnil v dneh, ko se je naša največja komercialna televizija ovila v črno. Takrat je umrl priljubljeni vremenar Robert Erjavec, Muhič se je od njega želel posloviti, bil je tudi tisti, ki je ob slovesu imel žalni govor. Zelo čustven zapis je prijatelju takrat namenil tudi na Facebook profilu oddaje 24Ur. 

Tokrat se je vrnil v precej bolj vedrem vzdušju in ugotovil, da nekateri sodelavci niti niso ugotovili, da je bil odsoten. 

"Nazaj sem in sem ugotovil, da nekateri sodelavci niso niti ugotovili, da me ni bilo dva meseca. Kar me po eni strani veseli. Po drugi strani pa sem bil s strani ostalih lepo sprejet. Kot da se ni nič spremenilo, čeprav se je kar nekaj," je v videoposnetku, ki so ga objavili na družbenem omrežju, povedal Jani. Ob posnetku so sodelavci napisali: "To pa res ni res - močno smo ga pogrešali, kot mnogi gledalke in gledalci, ki ste ves ta čas spraševali, kod hodi." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta