Nekdanja voditeljica Pop TV povsem iskreno povedala, zakaj je po 8 letih zapustila našo največjo komercialno televizijo

D.Ži
03.10.2023 09:35

Nataša Gavranić je bila zagotovo eden najbolj znanih obrazov športnega programa Pop TV, a se ji je zdelo, da je skozi leta novinarsko začela stagnirati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Gavranić pravi, da je tokrat prestopila iz povsem drugačnih razlogov kot pred osmimi leti. 
Pro Plus

Gledalci so jo zagotovo že zelo pogrešali, zato je novica, da se vrača na male ekrane, toliko bolj razveseljiva. Športna novinarka Nataša Gavranić se je poleti poslovila od Pop TV, po nekaj tednih medijskega zatišja je zdaj jasno, da bo svojo televizijsko zgodbo nadaljevala na programu Arena Sport. O slovesu od medijske hiše, s katero je sodelovala osem let, je spregovorila v intervjuju za Vikend. Pravi, da si je kljub lepi karieri na naši največji komercialni televiziji želela novih izzivov, izkušenj in novega delovnega okolja.

Zdelo se ji je, da kot športna novinarka stoji na mestu in da je čas za nekaj novega. Nove vloge na kanalu Arena Sport se zelo veseli. To je bil že njen drugi medijski prestop. "Pred osmimi leti sem s Planet TV prestopila na Pop TV, zdaj s Popa na Areno Sport. Slovenska medijska krajina se zagotovo spreminja. Tudi sama sem zdaj prestopila iz drugih razlogov kot pred osmimi leti. V tem trenutku močno verjamem v prihodnost nišnih televizijskih programov, predvsem športnih, ki imajo v lasti ogromno športnih pravic. Je pa slovenski medijski prostor izrazito majhen, zato so tudi odmevni prestopi številčno omejeni," je povedala za Vikend.

Partnerka novinarja Blaža Jarca pravi, da bo z nekdanjimi kolegi zagotovo kdaj še spila kakšno kavo, z nekaterimi se druži tudi zasebno. 

Z njenim prihodom Arena Sport uvaja studijski progam in se želi utrditi kot vodilna športna televizija pri nas. Nataša pravi, da bodo z gosti iz sveta športa debatirali o razpletu tekem, prvenstev, o prestopih in drugih zanimivostih, ki bodo zaznamovale tisti krog tekmovanj. Družbo ji bodo delali Izidor Kordič, Dani Bavec, Sara Pakiž in drugi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta