Jennifer Lopez z objavo na instagramu razočarala oboževalce, a znano je, kdaj je njen zakon z Affleckom začel razpadati

D.Ži
28.08.2024 08:55

Namesto razlage je zvezdnica sredi poletja objavila staro božično fotografijo brez opisa. Mediji medtem analizirajo, kaj je v njenem zakonu šlo tako zelo narobe. Prihajajo prvi odgovori.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bolj kot s svojo ločitvijo se Jennifer Lopez te dni na družbenih omrežjih ukvarja z oglaševanjem. 
Profimedia

Jennifer Lopez je na svojem instagram profilu objavila zgodbo, v kateri pozira naličena in z gostimi kodri čez ramena. Kar je precej razočaralo njene oboževalce in uporabnike družbenih omrežij, ki so upali, da bo pevka namesto selfija brez konkretne vsebine povedala kaj o ločitvi od Bena Afflecka, piše Daily Mail.

Pozorni oboževalci so takoj opazili okrašeno božično drevesce v ozadju in obleko iz debelega materiala ter domnevali, da gre za arhivsko fotografijo, posneto lansko zimo.

Lopez je v torek, 20. avgusta, v Los Angelesu vložila zahtevo za ločitev po dveh letih zakona. Datum sovpada z obletnico poroke z Affleckom v Riceboroju v Georgii leta 2022. Do ločitve je prišlo po mesecih ugibanj o zakonskih težavah.

Hollywoodska ljubezenska pravljica dveh velikih zvezdnikov se je hitro izpela. 
Profimedia

Skupaj z ločitvenimi papirji je Jennifer vložila tudi zahtevo za spremembo priimka. Čeprav jo vsi že desetletja poznajo le kot Jennifer Lopez, je pevka po poroki prevzela Benov priimek, tako da je bilo njeno uradno ime zadnji dve leti Jennifer Lynn Affleck.

Težave naj bi se bile začele že na njunem poročnem potovanju na jezeru Como v Italiji, je vir iz njune bližine razkril za Page Six.

"Motilo ga je, da jima sledijo paparaci. Ona je mednarodna superzvezdnica in deloval je, kot da je presenečen, da jima sledijo," je povedal vir, začuden nad Benovim nerazumevanjem situacije, glede na to, da je tudi sam zelo slaven. 

"Komaj sta govorila drug z drugim v obdobju, ki bi moralo biti najsrečnejše v njunem življenju. Zagotovil ji je, da se je spremenil, a je bilo kratkotrajno," trdi vir.

Hitra romanca je hitro zbledela, ko se je Ben navadil na trezno življenje. Affleck je začel hrepeneti po več zasebnosti in ni več mogel prenašati njene ekstremne slave. Kljub temu prijatelji trdijo, da je še vedno skrbel za njena čustva. Opisali so ga kot "zelo zaščitniškega do nje", kar je vplivalo na njegovo odločitev, da z ločitvijo še malce počaka. 

Mnoge je presenetila informacija, da par menda ni podpisal predporočne pogodbe. Brez tega so Jenniferini in Benovi individualni zaslužki v zadnjih dveh letih – bodisi iz filmskih projektov ali drugih velikih poslov – skupna last.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta