Kakšno je njegovo stanje v resnici? Jasmin Stavros se v bolnišnici bori za življenje in v roki stiska rožni venec

D.Ži
23.03.2023 11:28

Enemu najbolj znanih hrvaških zabavljačev so diagnosticirali kostnega raka, za katerega pa še ni znano, ali se je razširil tudi na želodec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Imam kostnega raka in sem v fazi boja za življenje," sporoča Stavros. 
Profimedia

Nešteto noči, ko je zabaval množice na Hrvaškem in v Sloveniji, je za njim. Zdaj potrebuje podporo svojih oboževalcev bolj kot kadarkoli. In čas za počitek, okrevanje. Hrvaški glasbeni zvezdnik Jasmin Stavros je pred nekaj dnevi odšel v bolnišnico zaradi bolečin v hrbtu, a pričakal ga je šok življenja. Diagnosticirali so mu kostnega raka. Od takrat je na zdravljenju.

"Neprestano sem v bolnišnici. Slabo se počutim, hrbet me boli, vse," je povedal za hrvaški portal 24sata. "Imam kostnega raka in sem v fazi boja za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet," je še povedal 68-letnik. "Sem v bolnišnici, od diagnoze naprej me ni bilo doma. Slabo se počutim, vse me boli. Dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne," je potarnal pevec, sicer znan po tem, da ne tarna skoraj nikoli. 

Nastopiti bi moral tudi na minulem ptujskem Kurentovanju, a je nastop tik pred zdajci odpovedal, neuradno zaradi težav z želodcem. Hrvaški portali te dni navajajo pretresljive informacije, da naj bi zdravniki sumili tudi na rak želodca. Pevec je za hrvaški IN Magazin med drugim povedal tudi, da čuti, da bi lahko okreval, a vse dneve moli z rožnim vencem v roku. Žal mu je, ker je bilo pred njim toliko nastopov, vsak vikend vsaj dva, tudi trije, zdaj pa jih je moral odpovedati. A tudi "Super Stavros" kdaj potrebuje čas zase.

Glasbenik sicer že nekaj časa živi na podeželju, kamor se je umaknil, da bi lahko živel bolj zdravo in mirno ter se bolj povezal z naravo. Leta 2008 se je preselil v mestece pri Jastrebarskem, z ženo Žarko pa se tam rada sprehajata. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta