Spominja se razvrata in česa ni smela početi: Komaj 16-letno pevko so povabili na razvpito Diddyjevo zabavo

D.Ži
02.10.2024 10:09

Povedali so ji, da bosta istočasno potekali dve zabavi. Tista druga je potekala za varovanimi vrati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ves svet se te dni ukvarja s pikantnimi podrobnosti iz seksa polnega življenja glasbenega zvezdnika.
Profimedia

Odkar je bil ameriški zvezdnik Diddy aretiran in obtožen izsiljevanja in trgovine z ljudmi z namenom spolnega izkoriščanja, se veliko govori o njegovih razvpitih zabavah. Pevka Good Fridae trdi, da je bila pri 16 letih povabljena na eno njegovih zabav v devetdesetih.

Za Sun je povedala, da sta s prijateljem srečala Diddyja v trgovini s ploščami, kjer je delil avtograme med promocijo svojega novega albuma. Čeprav je Diddy vedel, da je Fridae mladoletna, jo je vseeno povabil, naj pride v njegovo vilo.

Prijateljica ga je vprašala, v katerem hotelu biva, on pa je rekel, da "pravzaprav imam zabavo, punce, morate priti", pripoveduje pevka.

"Rekla sem mu, da nimamo osebnih izkaznic, ker smo mladoletni," se spominja. "Oh, na svoji zabavi ne preverjam osebnih izkaznic," je odvrnil zvezdnik. 

Čeprav se ji to ni zdela dobra ideja, jo je prijatelj prepričal, naj gre. Da naj pridejo, naj bi ju prepričevali tudi reperjevi telesni stražarji, ki so jima kasneje povedali, da gre za "dve različni zabavi". "Povabljeni ste samo na eno, kasneje pa vas bodo pozvali, da se pridružite drugi," naj bi pojasnil varnostnik.

Ko so prispeli na zabavo, Fridae trdi, da so jim rekli, naj ne uporabljajo telefonov in naj ne vstopajo v "zaklenjeno sobo, ki jo varuje varnostnik". Verjame, da je bila to soba, kjer se je dogajalo vse, kar je bilo opisano v zvezi z ekscesnimi zabavami, o katerih beremo danes. 

Trdi, da je bilo veliko seksa tudi zunaj te sobe. "Drugih mladoletnikov ni bilo, je pa bilo veliko plesalcev in osebja. Več je bilo moških kot žensk. Vsi so pili alkohol ali uživali kokain," pravi pevka.

Dodaja, da ni videla zvezdnikov iz glasbenega sveta, ki bi se ukvarjali s "temi dejavnostmi", vendar trdi, da obstajajo poslovneži, ki so "bili z dekleti". Poudarja, da so ljudje seksali na stolih, v kotih prostorov in kjer koli se je dalo. Kokain, trava, alkohol in tablete so bili na voljo povsod. Pojasnjuje, da se je počutila zelo neprijetno in kot "kos mesa", zato je hitro zapustila zabavo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta