Mednarodno povezovanje: Let 3 si z Joker Out želijo doživeti skupinski seks, naših pa to niti ne moti tako zelo

D.Ži
16.02.2023 09:45

Komaj čakajo, da se srečajo. Hrvaški predstavniki so v svojem kontroverznem slogu povedali, kaj si mislijo o letošnjih slovenskih evrovizijskih predstavnikih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Let 3 so sprožili pravi vihar. Nekateri celo pozivajo k njihovi diskvalifikaciji. 
Profimedia

Že dolgo ni okoli kakšnega evrovizijskega predstavnika z območja nekdanje Jugoslavije vladal tak trušč kot okoli kontroverzne hrvaške skupine Let 3, ki sicer tradicionalno uživa v tem, ko sproži kakšno burno polemiko ali ljudi razdeli na dva pola. Tokrat ni nič drugače. Medtem ko se nekateri nad njihovo skladbo Mama ŠČ! na vso moč navdušujejo, pa drugi pozivajo k njihovi diskvalifikaciji, saj naj bi pesem s svojo politično konotacijo in mejno okusnim nastopom bila v nasprotju z evrovizijskimi pravili. 

Rečani, brez dvoma najbolj vpadljive "rajske ptice" liverpoolske Evrovizije, so na kratko razkrili tudi, kaj si mislijo o slovenskih predstavnikih. Za 24ur so o Joker Out Prlja, Mrle in ostali dejali: "Lepi fantje so, če bo priložnost, bi radi zaigrali skupaj, morda si bomo skupaj zatikali nageljne v rit ali užgali 'grupiča', kaj takega." 

Izjava na vso moč očitno zabava tudi Bojana in ostale člane Joker Out, saj so na družbenih omrežjih delili izjavo hrvaških konkurentov in zapisali, da se pripravljajo na skupinski seks z Let 3. 

Če se ne bodo mogli zmeniti, kdo bo med druženjem zgoraj, jim lahko morda pomagajo stavnice. Hrvaška je trenutno na 15. mestu, Slovenija pa na 31. mestu.

Medtem okoli Let 3 še naprej na polno vre. "Vtisi so močni. Takšnega plazu nismo pričakovali, a smo si ga želeli. Že naš angažma, da gremo na Doro, je bil v interesu sprožitve plazu in, no, uspelo nam je," je dejal Prlja v pogovoru za hrvaški N1.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta