Nepričakovana novica za gledalce: Pop TV zapušča zelo znana voditeljica informativnih oddaj

D.Ži
23.09.2024 10:13

V času porodniškega dopusta je v oddaji Svet na Kanalu A nadomeščala Nušo Lesar, zdaj pa tudi sama odhaja novim izzivom naproti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miro Majcen/pro Plus

Še prav odšla ni, pa jo mnogi gledalci že pogrešajo. Tako zelo so se navezali nanjo skozi dolga leta poročanja in vodenja, tudi v času, ko je v oddaji Svet na Kanalu nadomeščala Nušo Lesar, ki je bila na porodniškem dopustu. A Suzana Perman je z delom na televiziji končala. Vsaj zaenkrat.  S televizijama Pop TV in Kanal A je sodelovala več kot 15 let, zdaj se podaja novim izzivom in izkušnjam naproti. Za njo je tudi že zadnji delovni dan, sodelavci pa seveda niso zamudili priložnosti, da se ne bi od nje čustveno poslovili, kar smo lahko videli tudi na družbenih omrežjih. 

"Draga naša Suzi! Danes smo se še zadnjič pozdravili v redakciji. Zadnjič bomo šli skupaj do avtomata za kavo. Zadnjič boš na svojem delovnem mestu. Malo si krožila po desku zadnja leta - od svoje mize, kjer si sedela za kopico notranjepolitičnih dokumentov, do voditeljske mize 24ur zvečer, nato si nas zamenjala za redakcijo Svet na Kanalu A. Kjer si se izkazala tako kot urednica kot voditeljica ... Za seboj puščaš sledi izjemnega novinarskega dela. Svoje znanje si prenesla na mlajše kolege," so njeni sodelavci zapisali na Facebooku.

Dodali so še: "Kot si lepo rekla. Ko razpiraš svoja krila, postajajo zidovi ti hiše zate utesnjujoči. Zato odhajaš. Poleti torej. V nova obzorja. Novim delovnim izzivom naproti. Radi te imamo. Srečno, draga sodelavka. Naj bodo tam zunaj ugodni vetrovi." Kje se bo njena karierna pot nadaljevala, pa bo znano kmalu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta