Oboževalci so razočarani: Serijo Ja, Chef! nepričakovano zapustil eden glavnih in najbolj priljubljenih igralcev

D.Ži
24.11.2023 11:01

"Tako v zasebnem kot profesionalnem življenju so se mi zgodile velike in nepričakovane stvari," pravi Klemen Janežič, ki smo ga nekoč gledali tudi v Usodnem vinu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Serija Ja, Chef! je ena največjih pretočnih in televizijskih uspešnic pri nas. Janežič je odšel, preostanek igralske zasedbe, vključno z Jurijem Zrncem in Katarino Čas. 
Voyo

Vse se spreminja, tudi zasedba priljubljene serije Ja, Chef!, ki velja za eno največjih pretočnih in televizijskih uspešnic pri nas. Pozornim gledalcem, ki z zanimanjem spremljajo, kaj se dogaja v najbolj razvpiti kuhinji v državi, zagotovo ni ušlo, da se je iz zgodbe poslovil glavni igralec Klemen Janežič, ki smo ga nekoč gledali tudi v seriji Usodno vino. 

Če slučajno še upate, da se bo kuhar Luka Čeh, hkrati tudi pripovedovalec zgodbe, še kdaj vrnil k svoji Piki, potem nimamo prav dobrih novic, saj se je lik Luke Čeha, z njim pa tudi Janežič, iz serije čisto zares poslovil.

Klemen Janežič pravi, da je za sodelovanje v seriji hvaležen. 
Tomo Jeseničnik

Kot je igralec povedal za 24ur.com, ga bo obdobje, v katerem je snemal serijo, zaznamovalo za vse življenje.

"Tako v zasebnem kot profesionalnem življenju so se mi zgodile velike in nepričakovane stvari. Zelo sem hvaležen za to priložnost in vse sodelavce na setu. Od naše Ruže pa vse do Janija, hvala vam," se je ob koncu sodelovanja poslovil igralec, ki misli zagotovo že uperja proti novim projektom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta