Roberta Erjavca bo nasledil simpatičen Štajerec, ki ga že dobro poznate: Skušal bom iti svojo pot, a čutim odgovornost

D.Ži
02.11.2023 12:37

Življenje mora iti naprej. V vremenski napovedi v oddaji 24ur bomo odslej gledali simpatičnega Aleša Satlerja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Erjavec se je nepričakovano poslovil 10. septembra.
Pop Tv

Žalost po nepričakovanem in mnogo preranem odhodu Roberta Erjavca se med njegovimi bližnjimi, sodelavci in gledalci ne bo nikoli zares polegla, a življenje mora iti naprej. Po smrti priljubljenega vremenarja so na Pop TV morali poiskati njegovega naslednika, ki zdaj stopa v zelo velike čevlje. Ne gre za povsem nov obraz, saj smo ga v informativnih oddajah pogosto videvali, a tokrat prvič v tej vlogi.

Trema? Vsekakor, a je Satlerjeva naravna simpatičnost njegov televizijski debi precej omehčala. 
Pop Tv

Pred kamere bo že nocoj stopil Aleš Satler, ki pri prognostični napovedi vremena na naši največji komercialni televiziji sodeluje že več kot desetletje. Aleš je bil sicer dober Erjavčev prijatelj, dojemal ga je kot vzornika, zaveznika, kot kreativnega človeka, ki je rad pomagal tudi takrat, ko ni bil na urniku. Delila sta si tudi strast do gobarjenja. Aleš sicer ne želi reči, da stopa v njegove čevlje, Robi, pravi, je bil samo eden. Se pa novega izziva veseli. 

Aleš Satler pravi, da ni stopil v nikogaršnje čevlje. Je pa očitno v Slakove hlače. 
Pop Tv

"Skušal bom iti svojo pot, a zdaj ko vadim v studiu, šele cenim in opažam, kako dobro se je Robi gibal, razlagal, … Mi je v čast po eni strani, po drugi strani pa čutim veliko odgovornost," pravi.

Aleš je študiral meteorologijo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, vremensko dogajanje ga je zanimalo že kot otroka, najbolj sta mu všeč sneg in mraz, ne mara pa vetra. Štajerec je nekoč obiskoval Prvo gimnazijo v Mariboru, prihaja pa iz Jurovskega dola. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta