(VIDEO) Te vroče Srbkinje bodo pele na Evroviziji: Ena od njih je nekoč v hotelsko sobo vabila mladega Britanca

D.Ži
02.03.2020 16:21

Nacionalni predizbori se vrstijo. V Rotterdamu bo barve Srbije zstopala atraktivna skupina Hurricane, ki jo sestavljajo očitno zelo nabrite članice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbjio bodo na Pesmi Evrovizije v Rotterdamu zastopale članice ženske glasbene skupine Hurricane. Pesem se imenuje Hasta la vista, na Beoviziji, srbskem evrovizijskem predizboru, je skladba zbrala največ glasov. Atraktivna trojica je skupino ustanovila novembra 2017, v njej so Sanja Vučić, Ivana Nikolić in Ksenija Knežević iz Srbije.
{embed_youtube}https://youtu.be/BKslA3Z1do0{/embed_youtube}
Skupaj sledijo svoji ljubezni do R&B glasbe in sanjajo, da bi lahko zgradile uspešno mednarodno kariero. Po štirih pesmih v angleščini so lani v srbščini posnele Favorito in v desetih dneh zbrale več kot šest milijonov spletnih ogledov.
{embed_youtube}https://youtu.be/d89OW4Gueao{/embed_youtube}
Pozornost so pritegnili tudi zelo vroči prizori v spotu. Sanja Vučić je Srbijo na Evroviziji zastopala že leta 2016, takrat so se srbski mediji razpisali o škandalu, ki naj bi ga izzvala. The Sun je objavil, da je poskušala zapeljati britanskega predstavnika Joeja Woolforda, ki naj bi ga nagovarjala k obisku svoje hotelske sobe.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5tHeg3JikI/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ksenija Knežević je hči znanega srbskega pevca Nenada Kenževiča Kneza, na Beoviziji je prvič nastopila leta 2013, ko ji je bilo le sedemnajst let. Prav velikega uspeha ni dosegla. Že štiri leta je v srečni zvezi, ime svojega izbranca pa skriva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3MM9P5IDiV/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ivana Nikolić se je v medijih znašla lanskega februarja, ko je na Instagramu objavila fotografijo z Johnyjem Deppom, ki je takrat obiskal Beograd. Pravi,da sta z zvezdnikom izmenjala elektronska naslova, takrat mu je predvajala tudi nekaj spotov svoje skupine. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtvSJ47IEQ1/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pevke pravijo, da tu in tam dobijo tudi kakšno nespodobno povabilo kakšnega preveč zagretega oboževalca. 
{embed_youtube}https://youtu.be/bWUWoQh8H2Q{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta