V šov Kmetija številni stari obrazi, ljudje so razburjeni. Odgovor Pop TV pa presenetljiv ...

A.L.
01.09.2024 13:37

Vsak šov, ki ga predvajajo na Pop TV, je deležen velike pozornosti gledalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tekmovalci letošnje Kmetije.
Pop TV

September vsako leto prinese tudi pester program na slovenskih televizijah. To je čas, ko na svoj račun pridejo ljubitelji resničnostnih šovov. Že v ponedeljek se na Pop TV začne 11. sezona Kmetije.

Prejšnji teden so na portalu 24ur predstavili vse tekmovalce, mnogi so ob tem opazili, da bo v resničnostni šov vstopilo nemalo že znanih obrazov. Večinoma gre za ljudi, ki smo jih gledalci v preteklih letih že spremljali v različnih resničnostnih šovih.

Že znani obrazi so med ljudmi sprožili veliko neodobravanja, komentarji, tudi žaljivi, na njihov račun so se vrstili. Na Pop TV smo zato naslovili vprašanja o tem, ali tolikšno število negativnih komentarjev vpliva na gledanost, pa tudi, zakaj se v šovih tolikokrat pojavljajo isti ljudje.

Najbolj gledani Kmetiji iz let 2009 in 2011

Kot so sporočili, je že vse od prve sezone naprej resničnostni šov Kmetija priljubljen med gledalci. "Nekateri izmed tekmovalcev so tarče dnevnih opravljanj zaradi svoje priljubljenosti, drugi spet zaradi svojih taktiziranj in karakterja. V vsakem primeru pa tekmovalci pri gledalcih izzovejo čustva. Tudi zato smo letos v šov povabili nekaj povratnikov, znanih obrazov, da bodo dodobra razburkali življenje na kmetiji," pojasnjujejo svojo odločitev.

Na Pop TV povedo, da je vsak šov, ki ga predvajajo, deležen velike pozornosti gledalcev, to še posebej velja, ko gre za resničnostne šove. "Eden izmed takih je recimo tudi Ljubezen po domače. Šov, ki je ravno zaradi svoje iskrenosti in pristnosti sodelujočih dosegal visoke številke gledanosti in si pridobil veliko število oboževalcev."

Sicer pa sta bili doslej najbolj gledani Kmetiji tisti iz let 2009 in 2011, v povprečju ju je spremljala skoraj polovica gledalcev, ki je takrat gledala televizijo. Najbolj gledan šov kadarkoli na Pop TV pa je bila prva sezona Slovenija ima talent, ki jo je v povprečju spremljalo kar 26,3 odstotka vseh gledalcev in 63 odstotkov gledalcev, ki so takrat gledali televizijo (ciljna skupina so bili ljudje, stari med 18 in 54 let).

Ob koncu na Pop TV dodajajo, da so šovi in njihove serije vse od Usodnega vina pa do zadnje predvajane Skrito v raju "absolutno izjemno dobro gledani".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta