(VIDEO) Meghan v zadregi: Pojavil se je zelo kočljiv posnetek tega, kar je nekoč s soigralcem počela v avtu

D.Ži
26.10.2022 08:57

Potem ko je vojvodinja obračunala z bivšimi sodelavci, so sledilci kraljeve družine malce pobrskali po njeni filmografiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinjo Meghan so v javnosti opazili prvič, odkar je prejšnji teden obračunala s sodelavci televizijske oddaje "Deal or No Deal", v kateri je delala pred 16 leti.

Profimedia

Meghan je tokrat svoj prosti čas namenila nakupovanju v luksuznem butiku v kalifornijskem Montecitu, kjer trenutno živi z možem, princem Harryjem, in otrokoma Archiejem in Lilibet.

Meghan je za nakupovanje oblekla preprost kombinezon brez naramnic, ki je njene noge zakrival do kolen, glavo pa si je zaščitila s slamnikom. Da je ne bi zeblo, je s seboj vzela olivno zelen pulover in si ga zavezala okoli ramen.

Profimedia

Vojvodinjo je spremljal prijatelj, po nakupih pa se je dvojec k njej domov odpravil z dragim landroverjem.

Meghan se je prejšnji teden znova znašla na naslovnicah zaradi obtožb, ki jih je izrekla na račun nekdanjih sodelavcev v priljubljeni oddaji. Pred 16 leti je bila igralka ena izmed deklet z aktovkami, ki so tekmovalcem delile zajetne vsote denarja, v novi epizodi podkasta Archetypes pa je z gostjo Paris Hilton spregovorila o stereotipih, ki ju spremljajo že leta.

Meghan je povedala, da so dekleta v tej oddaji bila objektivizirana. Nositi so morala podložene modrčke, da so bile njihove prsi videti večje, obiskovati so morala solarij, oblačiti so se morala v oblačila, ki so se jim zdela neokusna.  

''Na koncu sem šov zapustila. Bila sem veliko več od tega, kar je bilo prikazano na odru. Ni mi bilo všeč, da sem bila prisiljen biti od vseh," je dejala Meghan.

Profimedia

Nato so sledilci kraljeve družine izbrskali še eno pikantno podrobnost iz preteklosti vojvodinje. V televizijski seriji Beverly Hills, 90210 je igrala mlado Wendy. Tam je bil v nekem prizoru Ethan, ki ga je igral Dustin Milligan, presenečen, ko je njegova punca Annie opazila, da sedi v avtomobilu. Začel si je popravljati oblačila, medtem pa je iz njegovega naročja pokukala Wendyjina glava, kar se je nanašalo na oralni seks. 

Seveda Meghan takrat ni niti sanjala, da bo nekega dne postala članica kraljeve družine in da jo bodo takšni prizori spravljali v zadrego. Meghan je sicer v karieri posnela kar nekaj intimnih prizorov, največ v seriji Nepremagljivi dvojec, ki jo je izstrelila med zvezde. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta