(FOTO) Harry in Meghan kralju Karlu strla srce, zdaj si ta želi le eno stvar

A.L.
17.10.2022 10:36

Da so odnosi med člani kraljeve družine napeti, ni skrivnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Kralj Karel naj bi bil povsem uničen zaradi svojega odnosa s princem Harryjem in Meghan Markle, v teh trenutkih pa si želi predvsem družinske sprave, pravi kraljeva biografinja Katie Nicholl. Za Fox News Digital je povedala, da je kralju strl srce njun odnos, ki se krha, vse odkar se je Harry leta 2018 poročil z Meghan. Spomnimo, par je kraljevo družino pahnil v krizo, potem ko je opustil javne dolžnosti in se odločil za življenje brez kraljevih pravic, svoj nov dom pa je našel čez lužo. 

Profimedia

Marsikdo kljub težkim časom za kraljevo družino vidi poteze, ki bi lahko nakazovale, da se obetajo lepši trenutki. V svojem prvem nagovoru v vlogi monarha je kralj Karel paru podaril oljčni vejici. In medtem ko so nekateri to videli kot kraljevo željo po spravi, drugi menijo, da je šlo le za navidezno enotnost po smrti kraljice Elizabete. 

Kronanje s pridihom resničnostnega šova. Razvpita Meghan bo kraljevala na otroški rojstnodnevni zabavi, kralj Karel pa je sina Harryja na slovesnost povabil kar preko svojega urada. 
Profimedia

Da so odnosi med kraljevimi člani napeti, ni skrivnost. Pred kraljičinim pogrebom naj bi Harryju za tisti dan prepovedali nositi vojaško uniformo, on in Meghan pa tudi naj ne bi bila povabljena na posebni sprejem v Buckinghamsko palačo, ki ga je kralj pripravil za povabljence, vključno s kraljevimi člani, premierji in predsedniki.

Profimedia

"Kralj ima še vedno neizmerno rad oba sinova," je za The Daily Telegraph povedal vir blizu družine. Kljub napetostim pa naj bi kralj Karel še vedno zelo cenil Harryja in njegovo ženo. Ali bo trojica našla skupni jezik, bo verjetno znano zelo kmalu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta