Princesa Diana je pred smrtjo uživala na jahti z ljubimcem, zdaj so v javnost prišle zelo ganljive fotografije

D.Ži
27.09.2022 11:06

Skoraj bi verjeli, da sta na slikah pokojna valižanska princesa in njen milijarderski ljubimec. A gre le za igralca priljubljene Netflixove serije Krona.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Snemanje šeste sezone priljubljene Netflixove serije Krona je v teku, prav te dni pa so v javnost prišle prve skupne fotografije igralcev Elizabeth Debicki in Khalida Abdalle, ki igrata princeso Diano in njenega ljubimca Dodija Al Fayeda.

Profimedia

Za serijo so poustvarili prizore poslednjih skupnih počitnic na jugu Francije julija 1997, na katere je Diana vzela sinova Harryja in Williama, ekskluzivne fotografije s snemanja pa je objavil Daily Mail.

Elizabeth in Khalid sta na fotografijah neverjetno podobna Diani in Dodiju, težko je verjeti, da gre za poustvarjene prizore. Rufus Kampa in Will Powell sta upodobila takrat še mladoletna princa Williama in Harryja.

Profimedia

Prizore so posneli na španski Majorki, v resnici sta bila Diana in Dodi na počitnicah v Saint-Tropezu, kjer sta uživala na megajahti Dodijevega milijarderskega očeta Mohameda Al Fayeda.

Profimedia

Le mesec dni po teh počitnicah sta Diana in Dodi izgubila življenje v tragični prometni nesreči v predoru v Parizu.

Šesta sezona serije Krona, v kateri bomo videli te prizore, bo premierno predvajana naslednje leto, medtem ko bo peta sezona na Netflix prispela že to jesen.

*
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta