(VIDEO) Drama v Parizu: Po tekmi je nekdo udaril 4-mesečnega dojenčka košarkarskega zvezdnika

D.Ži
13.08.2024 09:43

Ayesha je nosila svojega sina Caiusa na prsih in držala šestletnega sina za roko, ko je v soboto po finalu moške košarke poskušala priti do vozila. Nato se je močno zapletlo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ayesha Curry je v Parizu goreče spodbujala moža in ekipo.   
Profimedia

Pariške olimpijske igre so končane, a zgodbe o njih še prihajajo v medije. Žena ameriškega košarkarja Stephena Curryja, Ayesha Curry, se je zjokala, ko jo je ustavila pariška policija, medtem ko je poskušala priti do svojega avtomobila s štirimesečnim dojenčkom v naročju.

Po finalu moške košarke Ayesha Curry z otrokoma ni mogla do avtomobila. Zapletla se je v spor s policistom.  
Profimedia

Ayesha je nosila svojega sina Caiusa na prsih in držala šestletnega sina za roko, ko je v soboto po finalu moške košarke poskušala priti do vozila.

Policija družini ni dovolila prečkati ulice do avtomobila ali voznika, da bi lahko prišel po njih, kljub prošnjam Ayeshine tašče Sonye, ​​ki je kričala, da se je nekdo "dotaknil otroka".

Živco so popustili in košarkarjeva žena je zajokala.  
Profimedia

Policija ni pomagala

K sreči je na pomoč priskočil mimoidoči, ki je družini prevajal in pojasnil, da gre mimo francoski predsednik Emmanuel Macron in da nihče ne sme prečkati ulice, dokler predsedniški sprevod ne bo zaključen.

Sonya je poskušala policiji pojasniti družinsko situacijo in prosila, naj jim dovoli prečkati ulico. "Ne dovolijo nam, da se vrnemo tja, od koder smo prišli," je dejala v videu. "Šoferju ne dovolijo, da bi nas pobral, pa tudi čez nam ne dovolijo," je dejala.

Na posnetku je slišati Sonyo, kako reče policistu, "ne boš dobro spal", nato je zakričala, da se je nekdo dotaknil Caiusa, četrtega otroka Stephena in Ayeshe, ki se je maja rodil prezgodaj.

Stephen in Ayesha Curry 
Profimedia

36-letnega Stepha ni bilo videti na posnetku, toda njegov soigralec Draymond Green je poskušal posredovati v odsotnosti dobitnika zlate olimpijske medalje.

"Torej tudi ko je nekdo otroka udaril v glavo, še vedno ne moreš storiti ničesar, da bi ju spravil od tod?" je vprašal Green. Par o dogodku sicer še ni javno spregovoril.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta