(VIDEO) Neprijetna izkušnja Blaža Švaba: Ženska je prišla pred oder in počela nekaj zelo neprimernega

D.Ži
21.08.2024 09:58

Priljubljeni modrijan je povedal, da včasih na odru doživlja tudi zelo neprijetne trenutke, ob katerih težko ostane ravnodušen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž pravi, da na odru včasih težko ostane zbran.
Saso Bizjak

Ko si zvezda, to še zdaleč ne pomeni, da imaš samo oboževalce. Kar glasbeniki zelo dobro vedo, tudi tisti, ki so med najbolj priljubljenimi. Težko si je predstavljati, da kdo ne bi maral dobrovoljnega Blaža Švaba in članov ansambla Modrijani, ki širijo dobro voljo po državi, a se je tudi na njihovem koncertu že znašel kdo, ki je tja prišel kvariti prijetno vzdušje. Alkohol? Pomanjkanje manir? Zgodi se vse mogoče. Prav o tem je v podkastu Fejmiči spregovoril modrijan Blaž, ki je pred dnevi drugič postal očka. Rodila se mu je deklica, ki sta ji s partnerko, ob pomoči sina, nadela ime Livi Maria. 

Povedal je, da včasih na odru doživlja tudi zelo neprijetne trenutke, ob katerih težko ostane ravnodušen. Koncerti in nastopi so namenjeni tistim, ki imajo njihovo glasbo radi, a nekateri očitno pridejo tja z drugimi nameni.  

Pred kratkim je na veselici doživel nekaj sila neprijetnega. Na prvi pogled prijazna srednjeletna gospa je prišla pred oder in mu uro in pol s kretnjami kazala, da je nor ter da ji gre na bruhanje. Blaž se je spomnil tudi, kako mu je nekoč med koncertom eden od obiskovalcev uro in pol kazal iztegnjen sredinec.

"Moraš imeti kar jeklene živce. Ker vidiš vse možne sredince. To me je včasih metalo s tira," pravi sicer priljubljen glasbenik in voditelj. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta