Čestitke dežujejo: Blaž Švab in Lara Medved dobila hčerko, nenavadno, a zelo lepo ime ji je izbral bratec

D.Ži
07.08.2024 14:24

"Obdaja nas velika hvaležnost do vseh srčnih babic, ginekologinj in drugega osebja v celjski porodnišnici," sporoča presrečen modrijan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prvič je Blaž Švab očka postal konec februarja 2020, ko se mu je rodil sin Lev. 
Sašo Bizjak

Veselo pričakovanje se je izteklo, družina Blaža Švaba in Lare Medved se je povečala. Da prihaja deklica, je modrijan razkril že pred časom, tudi to, da naj bi na svet prijokala v poletnem času. Zdaj se je zgodilo. 

"Naša družinica se je povečala za članico. Rodila se nam je Livi Maria. Bratec Lev je izbral ime Livi, ki pomeni 'sladka' in 'draga Bogu'. Drugo ime Maria pa je dobila po babici Mariji, Omiki, ki smo jo vsi imeli tako radi. Mamica Lara je dobro, mala Livi Maria je prečudovita, Lev je zelo ponosen, le dadi Blaž je malo bled. Obdaja nas velika hvaležnost do vseh srčnih babic, ginekologinj in drugega osebja v celjski porodnišnici. Hkrati pa močna želja, da se dajmo vsi skupaj truditi za ta svet, da se bodo vsi otroci rojevali v tako lepo in mirno okolje. Prav vsem pošiljamo objem. Mami Lara, Lev, Livi Maria in Blaž," je preko družbenih omrežij sporočil Blaž. Srečni družinici ob prihodu nove članice čestitamo! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta