(VIDEO) Novak Đoković našemu asu: "Prihajam pote, Tadej Pogačar." Kaj mu je odgovoril Slovenec?

Va, STA
18.08.2024 11:21

Srbski teniški igralec je med treningom prišel do zanimive ideje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novak Đoković je v Parizu izpolnil svoje sanje. 
Reuters

Tadeja Pogačarja je prek družbenega omrežja instagram izzval na kolesarski dvoboj. Oba športna zvezdnika imata stalno bivališče v Monte Carlu, tako da ...

"Na treningu si postavljam nove cilje. Naslednja postaja je Tour de France. Prihajam pote, Tadej Pogačar," je v kratkem posnetku med kolesarjenjem v klanec dejal 37-letni Novak Đoković, ki je na olimpijskih igrah v Pariz osvojil zlato odličje, edino manjkajočo lovoriko v bogati in silno uspešni karieri.

"Ti meni vrneš servis na tenisu, jaz pa ti poskušam slediti v hrib na 100-metrskem sprintu. Lahko?," je po objavi posnetka še zapisal 24-kratni zmagovalec teniških turnirjev za grand slam iz Srbije, ki se pripravlja na bližnji turnir velike četverice v New Yorku.

"Lahko," je izziv srbskega teniškega zvezdnika sprejel prvi kolesar na svetu na lestvici Mednarodne kolesarske zveze (UCI), doma iz Klanca pri Komendi.

Pogačar je letos v izjemni formi. V velikem slogu je zmagal na obeh najbolj prestižnih preizkušnjah na svetu, po Franciji in Italiji. Na Touru je slavil tretjič po letih 2020 in 2021, na Giru pa prvič.

Pogačar se bo na veliko kolesarsko sceno vrnil 13. septembra na dirki za veliko nagrado Quebeca v Kanadi. Dva dni kasneje ga čaka dirka za VN Montreala, konec meseca pa še svetovno prvenstvo v Zürichu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta