(VIDEO) Pikantno! Oboževalke ugibajo, ali je Luka Basi v novem spotu res spodaj brez. Preverili smo ...

D.Ži
21.12.2022 09:10

Spot za skladbo Skijaška te dni dviga oblake prahu in temperaturo tistih, ki jih je prijetno vznemiril prizor z Luko Basijem v savni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Mrzlo je, a se je leto 2022 hkrati sklenilo tudi neznosno vroče. Vsaj, če spadate med oboževalce Luke Basija. Eden naših mednarodno najbolj prodornih glasbenikov je december začinil z energičnim komadom Skijaška, ki ga spremlja tudi spot, ob katerem bi se človek najraje podal kar na bele strmine. No, mnogi si zaželijo tudi obiska savne, saj je postavni Basi poskrbel tudi za nekaj pikantnosti. Na koncu spota ga namreč vidimo prav v savni in zdi se, da je edino, kar je oblekel, kitara, ki zakriva najnujnejše. Čela so se orosila, temperatura se je povzpela do vrelišča, v hipu so se sprožila tudi ugibanja o tem, ali je Basi čisto zares snemal spodaj brez. Ker govorice o "Basijevi basi" niso potihnile, smo se odločili golim dejstvom priti do dna. In smo ga poklicali. 

Je na snemanju res bil povsem brez oblačil? "Ne boste verjeli, glede tega sem kar sramežljiv. Težko bi se sprostil, če bi res snemal gol. To je bila ena redkih savn, v katero sem lahko šel v kopalkah. Vedno pa je tako, da spretnost kamere in kreativnost režije domišljiji pustita prosto pot. Po toliko sporočilih na to temo sem ugotovil, da je bilo tudi v tem kadru tako," pravi glasbenik. Verjamemo, da bodo kopalke, v mislih tisočerih oboževalk, še naprej ostale v omarici. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta