(VIDEO) Težko bi spravili več oblin v en spot: Natalija Verboten je pravkar sprožila nov vročinski val

D.Ži
12.09.2024 08:47

"Želim si stopiti v čevlje tiste Natalije, ki se je ljudem zapisala v srca," pravi priljubljena pevka ob izidu skladbe Amore Mio.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Verboten se vrača na stare "party" tire. 
Neo Visuals

Priljubljena pevka, ki jo slovenski odri poznajo že skoraj tri desetletja, med svoje poslušalce pošilja skladbo z naslovom Amore Mio, s katero napoveduje vrnitev v obdobje igrivih ritmov in šaljivih besedil. 

"Zbudila se je! Tista navihana Natalija. Ja, tista, ki se je z Liziko v Rdečem ferrariju peljala Zate na Triglav mimo Dveh policajev. Vstala sem, spakirala kopalke, štrudl in še nekoga," je na svoja družbena omrežja zapisala. 

Ne moreta drug brez drugega. Nataliji družbo v spotu spet dela Jernej Kuntner. 
Neo Visuals

"Že dolgo sem čutila, da si to želim, vendar sem želela počakati na pravo idejo in pravo pesem," pove pevka in doda, da sta skladbo Amore Mio v besedilo in melodijo ujela Raay in Vera Šolinc

Kljub temu, da se je zadnja leta občinstvu predstavljala v bolj čustvenih ritmih, se je letošnje poletje odločila, da je čas, da se vrne na stare tire. 

Za skladbo je s pomočjo ekipe Neo Visuals nastal tudi videospot, v katerem se je po sedemnajstih letih pojavil nekdo, ki Natalijo na njeni glasbeni poti spremlja že praktično od samega začetka. "To je že četrti videospot, v katerem sodelujeva z Jernejem Kuntnerjem. Prvič leta 2000 za mojo pesem Rdeč ferrari, potem še Zate na Triglav in nazadnje Obriši sline leta 2007, sedaj pa po 17 letih spet v Amore mio," pravi pevka.  

Neo Visuals

Jernej pa ni edina zanimivost Nataljinega novega izdelka, gre namreč za prvi videospot, v katerem so bila zaradi peklenske vročine dodatna oblačila odveč. "Ja, to je bilo najbolj vroče snemanje do sedaj, saj je bilo takrat na Pagu 34 stopinj, zato je bil to moj prvi videospot, ki sem ga posnela v kopalkah. Kaj drugega bi me lahko spravilo v kopalke kot Amore mio," šaljivo dodaja. 

Neo Visuals

Njeni poskočni ritmi so še danes stalnica zabav in to si želi ohraniti. "Želim se vrniti v obodbje, v katerem sem se zapisala kot nekdo s šaljivimi besedili, spevno melodijo in vsem, kar spada zraven," pravi Natalija.  Poleg vsega pa je od trenutka, ko je Natalija objavila odlomek pesmi Amore Mio na družbenih omrežjih, vse skupaj "eksplodiralo" in Amore Mio je še pred uradnim izidom postala prava spletna senzacija z več kot 1.200.000 ogledi.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta