(VIDEO) Zala iz De Liri presenetila z osebnim priznanjem: "Imel je punco, za katero je obljubljal, da jo bo pustil"

D.Ži
31.01.2023 12:37

De Liri te dni predstavljata novo skladbo, ki govori o medčloveških odnosih, hkrati pa sta z njo razgalili tudi delček sebe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Gabriel

Poseben dan za dvojec De Liri, saj nadarjeni glasbenici predstavljata nov ljubezenski singel - Kje si. Pravita, da gre za njuno prvo pesem z ljubezensko tematiko, čeprav se lahko navezuje tudi na druge odnose v življenju. Vsak se je že kdaj soočil z izgubo ljubljene osebe, tako ali drugače, ostal sam z občutki in vprašanji, na katera odgovorov najbrž ne bo nikoli dobil. V Zalinem primeru pesem govori o pričakovano-nepričakovanem razhodu z ljubljeno osebo, ki je naenkrat brez odgovorov odšla in izginila iz njenega življenja. Govori o slepem zaupanju, neiskrenih, a čudovitih, besedah in praznih obljubah.

Zala o navdihu za skladbo iskreno pove: "Napisala sem jo v obdobju, ko sem se zapletla s fantom, ki mi je obljubljal vse in še več, hkrati pa je imel punco, za katero je obljubljal, da jo bo pustil in bil samo z mano. En dan, ko se je še oglasil pri meni, se je oglasil zadnjič, ne da bi jaz to vedela, in od njega ni bilo več glasu. V momentu, ko sem pisala, sem pisala iz ljubezni do njega, kasneje sem se z njo poistovetila, v smislu žalosti in bolečine, zdaj jo čutim spet v čisto drugačnem smislu. Z njo se torej lahko poistovetimo v različnih situacijah in trenutkih v življenju."

Pesem je produciral Dejan Radičević, tokrat pa je posneta tudi z “live” instrumenti, v sodelovanju z Alešem Marjetičem (kitara), Miho Korenom (bas kitara), Vidom Žgajnerjem (bobni) in Neisho (klaviature). Besedilo je napisala Zala Kores, aranžma za harfo pa je napisala in posnela Julija Bratec Veleski. Končno verzijo pesmi je naredil Gregor Zemljič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta