Voditeljica Katarina Braniselj okreva po hudi prometni nesreči, a gre zelo počasi

D.Ži
25.09.2024 09:46

Voznik, ki jo je zbil med vožnjo s kolesom, je s kraja nesreče odpeljal. Pomagala sta ji mimoidoča in nato še reševalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katarina Braniselj okreva, a pravi, da je daleč od forme pred nesrečo. 
Blaz Vatovec

Novica, da je Katarina Braniselj doživela hudo prometno nesrečo, je konec junija pretresla gledalce po državi. Med vožnjo s kolesom je voditeljico informativnega programa na Planet TV zbil avto, voznik je nato s kraja nesreče kar odpeljal, pomagala sta ji mimoidoča, v ljubljanski klinični center so jo nato odpeljali z rešilcem. Poškodbe se k sreči dobro celijo, a trajalo bo še dolgo, saj so ji morali operirati hrbtenico.

Za Slovenske novice je povedala, da gre okrevanje po pričakovanjih, a da je še daleč od forme pred nesrečo. Pravi, da telo pač potrebuje svoj čas, zato ne more prehitevati, ne glede na to, kako zelo bi si to že želela. Kdaj se bo vrnila pred kamere, je trenutno nemogoče napovedati, povedala pa je, da to zagotovo ne bo pred sredino novembra. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta