(FOTO) Zaljubljeno poletje: Lepa voditeljica TV Slovenija se na plaži poljublja s fantom in pozira v rdečih kopalkah

D.Ži
02.09.2024 09:09

Običajno objavlja fotografije iz eksotične Brazilije, a tokrat si je ljubiteljica potovanj dušo privezala mnogo bližje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na kaj pomislite, ko slišite ime Irena Shyama Hlebš? Na zanimive televizijske prispevke? Na izjemno čedno, simpatično in zgovorno voditeljico TV Slovenija? Na Brazilijo, ki ji je tako zelo prirasla k srcu, da se tam že skoraj počuti kot doma, svoje spletne sledilce pa razveseljuje s fotografijami palm in sanjskih plaž? Da, vse to je Irena, ki pa si je baterije letos polnila mnogo bližje. Ker rada deli potovalne utrinke, je na družbenih omrežjih razkrila, da si je med počitnicami dušo privezala kar na priljubljenem Pagu. Ni Brazilija, a ima svoj mediteranski šarm. "Mističen kraj s skrivnostnimi vibracijami. Včerajšnji obisk Paškega trikotnika je bil lepa uvertura v današnji kozmično poseben dan," pravi poduhovljena Irena. 

Vidimo jo med občudovanjem kamnite pokrajine, med srečanji z ovcami, potegnila je tudi za vrvico in pozvonila z zvoncem za srečo. "So rekli, da izpolnjuje želje ... in sem seveda pozvonila. 3-krat, da bo držalo," je zapisala. Zelo všečne so tudi fotografije, na katerih pod staro oljko pozira v preprosti poletni beli obleki, pa seveda zapeljive poze v kopalkah. Srečni poletni dnevi skratka.

Ni pa Irena tokrat delila le svojih dopustniških avantur, veliko pozornosti je pritegnila tudi fotografija, na kateri poljublja svojega fanta, v instagramovski maniri sta naredila tudi fotografijo, na kateri on drži iztegnjeno roko, ona pa ga vodi. A najlepši je poljub med sončnim zahodom. Zdi se, da se je sreča v ljubezni voditeljici nasmehnila že mnogo prej, preden je pozvonila v tisti cerkvici. Naj traja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta