Še nikoli bolj osebno: Ula Furlan je svojemu fantu na najlepši možni način izpovedala ljubezen

D.Ži
06.09.2024 10:14

Na dan, ki ga je nekoč slavil njen oče, rojstni dan praznuje tudi njen fant. Simbolike je torej toliko, da je misli ob tem morala strniti v ganljiv zapis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ula Furlan že nekaj časa mehko pluje na valovih ljubezni. 
Osebni arhiv Ule Furlan

Ula Furlan je ženska mnogih besed. In te so običajno zelo izbrane, igrive, včasih tudi romantične. Ljubezen je naredila svoje in naša voditeljica in igralka že nekaj časa pluje na njenih mehkih valovih. O svojem ljubezenskem življenju sicer na družbenih omrežjih ne razpravlja prav veliko, ljubezni se raje predaja bolj potiho, a tokrat je čustva vendarle prelila v spletni zapis. Priložnost je bila prav posebna, saj je njen partner Domagoj Janković praznoval rojstni dan. Ob tej priložnosti mu je kar javno, seveda zelo v svojem slogu, izpovedala naklonjenost. Sploh ker gre za datum, ki je zanjo v vseh pogledih zelo poseben, s takšno in drugačno težo.

"Lahko bi našli precej razgibanih simbolik v tem, da je imel moj tati na isti dan rojstni dan, kot ga imaš ti. A druge kot to, da sem zaradi enega jaz uspela postati življenje in da se mi je s tabo življenje zgodilo - v resnici ne vidim in ne potrebujem. Hvala za vedno vzneseni korak, Domi, za to, da sem kdaj lahko celo glasnejša od tebe (hihi), hvala, da ob tebi s polnostjo živim to, kar sem in česar o sebi še ne vem, spoznavam. Hvala, da me držiš za roko in z mano tečeš z vso brzino na skok v morje življenja z glavnega pomola. Vse najboljše, ljubav. Da nama bo v najini sprotno komponirani harmoniji šlo. Uigrano. Za zmerej," je zapisala in s svojimi besedami kakšnega sledilca ganila tudi solz. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta