Žalostna novica: Umrl je svoj čas zelo priljubljen tekmovalec slovenskega resničnostnega šova

D.Ži
23.09.2022 09:44

Bil je del nepozabne ekipe, ki je Big Brother snemala v Beogradu, zmago pa je takrat domov odnesla mnogo bolj razvpita tekmovalka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Takšna je pogosto usoda zvezdnikov resničnostih šovov. Najprej so nekaj mesecev v njih uprte oči gledalcev z vseh koncev sveta, ko kamere ugasnejo, pa nanje hitro pozabimo. Le zelo bled spomin ostane na to, da smo jih nekoč spremljali na malih zaslonih, kjer so nam krajšali čas. Tako je skoraj povsem prezrta ostala informacija, da je sredi poletja umrl Franc Rozman, ki se je v zgodovino slovenske televizije zapisal kot eden najstarejših kandidatov svoj čas zelo popularnega resničnostnega šova Big Brother, ki smo ga spremljali na Pop TV in Kanalu A. Bil je del šova, ki so ga snemali leta 2015, takrat je glavno nagrado domov odnesla Pia Filipčič, ki je takrat napovedovala operacijo potrditve spola, za kar se kasneje bojda ni odločila.

Franc Rozman je po izpadu iz šova, ki so ga snemali v Beogradu, ugotavljal, da se mladina skozi leta ni prav zelo spremenila. Za sodelovanje v oddaji se je odločil bolj ali manj zaradi želje po novih izkušnjah, mikala ga je seveda tudi glavna nagrada. Z mladimi tekmovalci se je dobro razumel. Novico o smrti je sporočila njegova hči Saša, ki je razkrila, da so ga pokopali že 19. avgusta, umrl pa je devet dni prej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta