Kaj se je zgodilo v resnici? Tekmovalka Exatlona skrivnostno zapustila šov, v ozadju so hude spletke

D.Ži
13.09.2022 10:26

Prva uradna razlaga za njeno odsotnost so bile domnevne zdravstvene težave, kot kaže, pa se pravi razlog skriva v taktiziranju in medosebnih odnosih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Druga sezona Planetovega šova Exatlon Slovenija teče na polno, gledalci pa se sprašujejo, ali je Manca Šepetavc tekmovanje zapustila zaradi poškodbe. Kot kaže ... ni. V ozadju so očitno spletke, ki jih tekmovalka ne prenese, saj prisega le na doseganje uspehov na pošten način.

Težko je bilo ne opaziti, da se v rdeči ekipi nekaj dogaja. Zlasti očitno je bilo to ob porazu Tea Čeha, v naslednjem izzivu, ko je tekmoval Jan Klobasa, pa je sicer precej glasna in opazna Manca skrivnostno izginila s prizorišča tekmovanja, videli je nismo niti v vili, kasneje pa niti v peti oddaji, kar je potrdilo sum, da se je zgodilo nekaj nenavadnega, nepričakovanega. Jure Košir, ki po Miranu Ališiču uspešno vodi drugo sezono, je gledalcem in tekmovalcem sporočil, da se Manca nahaja v zdravniški oskrbi in da se bojda ne počuti prav dobro.

Tekmovalke so na kratko pojasnile, da je dan prej stopila do zdravniške ekipe, a se potem ni vrnila. Ekipa pravi, da jo zelo pogreša.

No, medtem je znanih več informacij, saj je Manca v 6. oddaji kar sama podala izjavo in naznanila, da šov zapušča. "Občutki so mešani, po eni strani sem malo razočarana nad seboj, po eni strani pa mislim, da sem se odločila prav. Kot športnica sem prišla sem z ekipnim duhom, rada sem iskrena in odprta, tukaj pa vidim, da je potrebno tudi taktizirati, se kdaj drugače postaviti, to pa nisem jaz. Definitivno to na dolgi rok ne bi peljalo v dobro smer. Sama sebe namreč dobro poznam, ob takih stvareh ne morem dobro funkcionirati in verjetno bi mi tudi padla forma na poligonih … tega pa si v življenju res ne bi dopustila. Na tej točki se tako moja pot na Exatlonu konča, videla sem, da nisem za resničnostne šove. Hotela sem poskusiti in to je to," je dejala Manca, ki vse skupaj jemlje kot novo izkušnjo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta