Barbara Iskra Šarec: Pri Marjanu pogrešam več smisla za romantiko

Agata Rakovec Kurent
22.05.2018 06:57
Profesorica slovenskega in italijanskega jezika Barbara Iskra Šarec, ki kot učiteljica dela na srednji šoli v Ljubljani, je z Marjanom Šarcem, kamniškim županom in predsednikom Liste Marjana Šarca, poročena dvanajst let.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv
Vivijano
Gabrijelo
Poročili ste se z igralcem, trenutno ste prva dama Kamnika, zdi pa se povsem možno, da boste še letos premierova žena. In, če se pošalimo, vmes sploh niste zamenjali soproga. Kako ste sprejeli moževo odločitev, da se aktivno preizkusi v politiki?
Neka anketa je pokazala, da Slovenci med vsemi evropskimi moškimi opravijo največ gospodinjskih del. Kako je s tem pri gospodu Šarcu? Pri katerem gospodinjskem opravilu je najbolj spreten?
Kako se kamniški župan znajde za štedilnikom? Kaj najbolje skuha in kaj najraje je?
Je vaš mož dober v kakšnem športu ali se bolje znajde kot navijač?
V politiki je pomembna tudi osebna urejenost. Je vaš mož eden tistih moških, ki prisegajo le na glavnik in dezodorant, ali recimo uporablja parfum, in če ga, katerega?
Katero moževo osebnostno lastnost najbolj cenite in katera vam gre morda kdaj tudi na živce?
Kaj najraje počnete v prostem času, ko je zbrana vsa družina?
Intervju je bil objavljen v majski številki revije OBRAZI, v kateri najdete tudi pogovor z ženo Mateja Tonina, Karla Erjavca, Dejana Židana in partnerko Mira Cerarja. Žena Janeza Janše in partnerka Luke Mesca se na naše povabilo nista odzvali.
{obrazi}{/obrazi}
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta