(FOTO) 2. Soča Valey Meet: Avtomobilsko srečanje za dober namen

Za.B.
11.07.2023 06:00

Društvo CarFans & Friends bo v soboto, 15. julija, na letališču v Bovcu s pričetkom ob 11. uri organiziralo svoje drugo avtomobilsko srečanje Soča valley car meet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
CarFans & Friends

Na letošnjem srečanju bodo zbirali denar za 60-letnega domačina Danijela Komaca, ki že dve desetletji trpi za multiplo sklerozo. Ta ga je priklenila v domačo dnevno sobo v prvem nadstropju in že vrsto let ni zapustil stanovanja. Z zbranim denarjem bodo organizatorji omogočili gradnjo dvigala v hiši in pripomogli, da bo Danijel Komac lahko spet večkrat stopil iz hiše. S pomočjo bovških gasilcev se bo Danijel Komac tudi udeležil srečanja in užival v aktivnostih.

CarFans & Friends

Na srečanju bodo na sporedu panoramska vožnja, različne igre, ocenjevanje avtomobilov, PGD Bovec pa bo demonstriral reševanje pri prometni nesreči. Svoje delo bodo predstavili tudi policisti iz Nove Gorice. Za zaključek dneva bo na vrsti zabava z ansamblom Lesarji.

CarFans & Friends

Ljubitelji avtomobilov so se prvič zbrali že lani, lanski dogodek Emerald river car meet v Mostu na Soči pa ni bil namenjen le razkazovanju štirikolesnih lepotcev, pač pa je imel tudi dobrodelno noto z zbiranjem denarja od udeležencev in sponzorjev – lani so 800 evrov lahko namenili Varnostno delovnem centru Tolmin, 200 evrov pa gasilcem iz Dolenje Trebuše, ki so se takrat borili s požarom na kraškem robu.

CarFans & Friends

Društvo CarFans & Friends vas vabi, da se srečanja udeležite s svojimi jeklenimi konjički (in se prijavite na spletu – na Facebooku poiščite profil Carfans AndFriends), lahko pa si srečanje tudi ogledate brez predhodne prijave.

Društvo je bilo ustanovljeno konec leta 2021 z namenom povezovanja ljubiteljev avtomobilizma in tkanjem prijateljskih vezi ter s poudarkom na čutu do sočloveka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta