(FOTO) Druga priložnost: Par je preživel letalsko nesrečo in takoj naredil "selfie", ljudje se posmehujejo

D.Ži
23.11.2022 10:45

V Limi je med vzletanjem v letalo trčilo gasilsko vozilo. Dva gasilca nista imela tako velike sreče kot potniki na krovu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je ob vzletu v njuno letalo trčilo gasilsko vozilo, se je par odločil takoj posneti 'selfie' s telefonom. 

Nesreča se je zgodila prejšnji petek na mednarodnem letališču Jorge Chávez v Limi v Peruju. Ko je letalo začelo vzletati, je vanj trčilo gasilsko vozilo, pri čemer sta dva gasilca umrla na kraju nesreče. Potniki in člani posadke k sreči niso bili poškodovani.

Moški na fotografiji, profesor Enrique Varsi-Rospigliosi, je objavo delil na Twitterju s pripisom: "Ko ti življenje da drugo priložnost." Fotografija je kmalu zakrožila po družbenih omrežjih.

Komentarji so se vsuli, nek uporabnik Facebooka pa je zapisal: "To bi lahko bila velika tragedija. Vsak, ki je bil na letalu, se lahko šteje za zelo srečnega."

Nekateri uporabniki Twitterja so komentirali, da je absurdno posneti sebek takoj po nesreči, nek uporabnik pa ob njuni potezi stresa z glavo: "Zdaj sem videl vse. Selfie po nesreči. Konec interneta."

"Tragedija = selfie", "Letalo je strmoglavilo ... počakaj, da naredim selfie" je le nekaj posmehljivih komentarjev na račun srečnega para.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta