(FOTO) Ivanko Trump napadli zaradi fotografije s sinom

D.Ži
29.05.2018 13:43

Medtem ko politika njenega očeta razdira družine tistih, ki mejo prečkajo ilegalno, Ivanka Trump razkazuje družinsko srečo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Twitter

Ko je na Twitterju objavila fotografijo s svojim dveletnim sinom Theodorom, Ivanka Trump ni pričakovala, da se bo nanjo vsul plaz kritik in negativnih komentarjev. A prav to se je zgodilo na družbenih omrežjih.
{twitter}https://twitter.com/IvankaTrump/status/1000770717628104710{/twitter}
"Moja ljubezen" je napisala Ivanka ob fotografiji, na kateri v naročju drži sina. Bilo je to malo po tem, ko se je administracija njenega očeta, predsednika ZDA, odločila, da bo ločevala otroke od staršev, ki bodo ilegalno prečkali državno mejo. "Ni nekaj najlepšega stisniti se ob svojega otroka in vedeti, kje se nahaja? To je najlepši občutek. Mar ne, Ivanka?" je k fotografiji ironično pripisal komik Patton Oswalt.
{twitter}https://twitter.com/pattonoswalt/status/1000800559681626112{/twitter}
"Mati si. Predstavljaj si, da ti nekdo v uniformi odnese otroka, ki ga nato ne vidiš nikoli več. To se dogaja zaradi tvojega očeta. Ukrepaj!", "To je tako brezobrazno. Medtem pa otroke jemljejo staršem zaradi barbarske politike, ki jo podpira Ivanka Trump," sta le dva od številnih grenkih komentarjev. Predsednikova hči se nanje zaenkrat še ni odzvala.
{twitter}https://twitter.com/AndyOstroy/status/1000950719409729543{/twitter}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta