(FOTO) Najvišja evropska diskoteka: Klub na vrhu 2970 metrov visoke gore bo mega uspešnica prihajajočega leta

D.Ži
27.12.2023 11:03

Razvpita pop-up diskoteka se seli po Evropi, tokrat bo dobro plesno glasbo in sproščeno vzdušje prinesla v švicarske Alpe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alpsko idilo bodo maja popestrili udarni plesni ritmi.  
Profimedia

Detour Discotheque je pop-up nočni klub, ki prinaša dobro glasbo v oddaljene, a čudovite dele sveta. Leta 2022 so ga za kratek čas odprli v majhni ribiški vasici Thingeyri na Islandiji, letos je gostoval na otoku Coll na Škotskem, leta 2024 pa se bo "povzpel" na vrh gore. Prihaja namreč v švicarske Alpe.

Od višine se zvrti, kmalu pa najbrž tudi od koktajlov. 
Profimedia

Diskoteka Detour bo odprta od 10. do 12. maja 2024 v dolini Lauterbrunnen, ki je videti kot kulisa romantičnega filma – obdana z visokimi gorskimi vrhovi, številnimi slapovi in ​​zelenjem.

Pop-up diskoteka bo med gorami gostovala le kratek čas.  
Profimedia

Razburljivi glasbeni projekt DJ-ja in novinarja Jonnyja Ensalla se bo vrtel na treh gorskih lokacijah. 10. maja 2024 bo zabava potekala na ogromni terasi blizu gorskega vrha Birg, ki se dviga na 2684 metrov nadmorske višine, piše portal PunKufer.

Restavracija Piz Gloria se bo spremenila v klub. 
Profimedia

Dan pozneje bodo odprli diskoteko na vrhu Shilthorna pri restavraciji Piz Gloria, ki se dviga 2970 metrov in je tako najvišji nočni klub v Evropi, vsaj tako trdi revija TimeOut.

Ljubiteljem filmov o Jamesu Bondu lokacije ni potrebno posebej predstavljati. 
Profimedia

Gre za kraj s spektakularnimi razgledi, ki je dobro znan med ljubitelji serije o Jamesu Bondu, saj so leta 1969 tu snemali film V službi njenega veličanstva.

Detour Discotheque s sproščenim konceptom lepo zaokrožuje švicarsko avanturo v Trinkhall am Kleinen Rugen v Interlaknu.

Tako lep razgled se odpira z najvišje evropske restavracije. 
Profimedia

Vstopnico za tridnevni dogodek lahko za 313 evrov kupite na uradni spletni strani diskoteke Detour, vključuje pa tudi vozovnico za žičnico, s katero boste lažje dosegli najvišjo diskoteko v Evropi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta