Na Planet TV opravljanje in globoki dekolteji

Saša Britovšek Saša Britovšek
23.03.2018 06:50
Vsako soboto zvečer po oddaji Nova zvezda Slovenije nas na Planet TV čaka komentatorska oddaja Zvezda magazin, v kateri voditeljica Jasna Kuljaj v studiu gosti karizmatični slovenski estradnici, voditeljico Oriano Girotto in pevko Katjo Ajster - Katayo. Čaka nas pikantno komentiranje tekmovalcev in žirantov - brez zadržkov in leporečenja, začinjeno s humorjem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Jasna Kuljaj: »Sprejela sem, da me povsod poznajo.«

Jasna, to pomlad sta pred vami kar dve komentatorski oddaji. S kakšnimi občutki se podajate v ta natrpani urnik, kjer vam ne sme zmanjkati besed?
Za vami so že prva snemanja oddaje Zvezda magazin, in to v družbi še dveh karizmatičnih žensk. Kako ste se ujele in dogovorile, kdaj ima katera besedo?
Zdaj je za vami že precej dolga doba na slovenski medijski sceni. Kako bi ocenili, kako hitro Slovenci nekoga razglasimo za zvezdo? In kaj pri nas sploh pomeni zvezdništvo?
O svoji medijski poti in mnogih izkušnjah govorite tudi v svoji gledališki predstava. Zastavili ste jo iskreno, brez zadržkov ... Jo gledalci doživljajo kot vašo osebno izpoved?

Oriana Girotto: »Hvala za vsak nasmeh.«

S kakšnimi občutki se vračate pred TV-kamere, kakšna je bila izkušnja prvega snemanja oddaje Zvezda magazin in kakšen je bil stik z novimi slovenskimi talenti?
Kar nekaj let vas ni bilo veliko opaziti v medijih, medtem ste drugič postali mamica. S kakšnimi projekti se ob Zvezda magazinu ukvarjate in kakšne načrte imate?
V oddaji Nova zvezda Slovenije se izbira nova pevska zvezda. Tudi vi imate zelo talentiranega sina, ki ima zdaj že petnajst let. S čim se danes ukvarja Aleksander, slovenska javnost ga je nekoč spoznala kot perspektivnega plesalca?
Nekoč, po prihodu v Slovenijo, ste se takoj srečali z medijsko izpostavljenostjo na TV, kasneje še bolj v zvezi z enim najbolj znanih Slovencev, danes je vaš partner znani glasbenik. Kako je biti zvezda v Sloveniji?

Kataya preveč izzivalna za Slovenijo?

Za vami je prvo snemanje Zvezda magazina. Kakšen je vaš vtis o srečanju z novimi slovenskimi talenti, kandidati za novo zvezdo?
Kako ste se ujeli z Oriano in Jasno? Tri ženske, vsaka brez dlake na jeziku. Kakšno je vzdušje med vami, kakšna je izkušnja s prvih snemanj?
Že od začetkov vašega pojavljanja na slovenski medijski sceni veljate za provokativno žensko. Odločili ste se tudi za izzivalno fotografiranje v znani moški reviji. Prav zaradi te provokativnosti mnogi niti niso opazili vašega glasbenega talenta, da ste izredna vokalistka.
Koliko je pri medijski karieri pomemben dodelan zunanji videz, četudi morda staviš na umetniški talent?
Veliko se ukvarjate s sinhronizacijami animiranih filmov. Kakšno je delo za studijskim mikrofonom, ko se prepustite podobam in zgodbam risanih junakov?
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta